Download: Stærkt gratis partitionsværktøj

Windows' indbyggede partitionsværktøj går kun an til de mest basale opgaver. Så hvad gør du, hvis du skal organisere dine partitioner og eksempelvis vil ændre størrelsen på en eksisterende partition? Løsningen kan være det gratis MiniTool Partition Wizard Home Edition.

Download: Stærkt gratis partitionsværktøj

Partitioner oprettes typisk, når Windows installeres på en funklende ny computer, hvis Windows skal geninstalleres, eller hvis harddiske og andre drev skal tages i brug.

Men Windows' indbyggede partitionsprogram er lidt af en halvhjertet fætter. Du kan blandt andet oprette og slette partitioner, men der er mange funktioner, du må undvære.

Hvis du vil kunne gøre alt lige fra at oprette, slette, konvertere, flytte og gemme partitioner samt justere størrelsen på eksisterende af slagsen, har du brug for et specialiseret program, der kan varetage opgaven.

Og den gode nyhed er, at det ikke behøver koste en krone, for MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.1 kan benyttes kvit og frit til privat brug, omfatter rigtigt mange avancerede funktioner og har tilmed et nydeligt interface.

Programmet er kompatibelt med alt lige fra Windows 2000 til 7 og det kommende 8 - og spiller sammen med dit styresystem, uanset om det er 32- eller 64-bit.

Træd varsomt

Som altid anbefaler vi, at du tager backup af dine data, inden du rask væk begynder at flette partitioner sammen eller justere størrelsen på eksisterende partitioner.

Vi har ikke oplevet datatab i forbindelse med brugen af programmet, men et partitionsværktøj er seriøse sager, og man bør tage sig sine forholdsregler.

Du kan hente MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.1 her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere