Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Rens Outlook for bilag som sluger plads

Hvis du gemmer alle din mails, har du sandsynligvis en lind strøm af bilag, der optager unødig plads på din mailserver. Vi viser dig, hvordan du renser Outlook for pladskrævende bilag, så du får en smidigere mailklient.

Rens Outlook for bilag som sluger plads

Hvis du anvender Microsoft Outlook som mailklient, tilhører du måske den gruppe af brugere, der gemmer alt. Og vi mener alt.

Hvis det beskriver dine mailvaner, har du med stor sandsynlighed også en stor mængde vedhæftede filer liggende, som sluger uforholdsmæssigt meget plads. Det giver "dobbelt skade", fordi Outlook gemmer alle maildata i én stor pst-datafil.

Når datafilen bliver tilpas velvoksen, føles Outlook trægt, og datafilen kan lettere blive beskadiget.

Genvej til et lettere Outlook

Hvis du vil have et smidigere Outlook, behøver du ikke manuelt gennemsøge alle mails for unødvendige, pladskrævende bilag. Med det gratis OutlookAttachView kan du automatisere processen.

Bemærk at programmet fås i en særskilt version, hvis du benytter 64-bit-udgaven af Outlook 2010. Der findes endnu ikke en dansk sprogfil, så du må indtil videre klare dig med den engelske udgave, medmindre et af de øvrige nordiske sprog frister. I så fald kan du hapse sprogfilen nederst på siden.

Herunder viser vi dig trin for trin, hvordan du trimmer Outlook for pladskrævende mail-bilag:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.