Jonathan Løw

Iværksætter, foredragsholder og forfatter

E-Mail

jl@jumpstory.com

Linkedin

Se Jonathan's LinkedIn profil

Jonathan Løw er iværksætter og har startet fem virksomheder – både i Danmark og udlandet.

Computerworld har tidligere kåret Jonathan Løws gamle firma engodsag.dk som Årets it-virksomhed. Han er derudover tidligere udnævnt til ét af de største ledelsestalenter i Danmark af Berlingske.

Jonathan Løw har derudover en baggrund som marketingchef, innovationschef og investeringsansvarlig.

I dag driver Jonathan Løw virksomhederne JumpStory og Listen Louder. JumpStory er blevet kaldt "Netflix for billeder" og er en digital billedtjeneste med kunder i over 150 lande. I Listen Louder-regi holder Løw foredrag om iværksætteri, innovation og kunstig intelligens.

Jonathan Løw har skrevet bøgerne ”Listen Louder”, ”GURUBOGEN” og "Disruptionbogen".

http://www.jonathanloew.dk
41 artikler på Computerworld

Jonathan Løw

2

Sover it-folk og programmører Tornerose-søvn?

Klumme: Lige nu investerer nogle af verdens førende teknologivirksomheder massivt i machine learning og deep learning med det formål, at software skal kunne skrive sig selv. For dig som udvikler eller it-fagperson indebærer det, at du skal begynde at specialisere dig mere.

27. august 2020 kl. 10.12 | læs »

Etablerede it-virksomheder har 1.700 gange bedre odds end startups

Klumme: Etablerede virksomheder har 1.700 gange så stor sandsynlighed for at lykkes med nye produkter og forretningsområder end startups. Her er nogle gode råd til at omgå problemet.

17. juni 2020 kl. 10.31 | læs »
1

Bevar handlekraften i en krisetid

Klumme: Hos os er vi ikke i panik, for vi har valgt at placere vores paniktanker der, hvor sindsroen befinder sig, og i stedet agere på de områder, hvor vi mener, at noget rent faktisk kan ændres.

6. april 2020 kl. 10.00 | læs »

Tør du lægge alle dine forretnings- og it-planer åbent frem?

Klumme: Vi har valgt at lægge hele vores tech-roadmap åbent ud, og det har skabt stor begejstring både internt og ekstern. Vi er ikke bange for, at konkurrenterne skal hugge vores ideer. Vi skal jo ”bare” eksekvere bedre på idéerne end dem. Jeg er faktisk meget mere nervøs for, hvis folk IKKE har lyst til at stjæle vores idéer.

26. februar 2020 kl. 09.25 | læs »