Carsten Raasteen

Tidligere Journalist, klummeskribent eller blogger

Linkedin

Se Carsten's LinkedIn profil

6 artikler på Computerworld

Carsten Raasteen

Jura: Derfor forbud mod dybe links

Den 5. juli 2002 afsagde Københavns Byret kendelse i sagen mellem Danske Dagblades Forening og Newsbooster ApS om lovligheden af Newsboosters nyhedstjeneste. Her følger en gennemgang af sagen fra advokaterne Carsten Raasteen og Søren Skibsted, advokatfirmaet Kromann Reumert, som repræsenterede Danske Dagblades Forening.

16. august 2002 kl. 13.53 | læs »

Jura: Når IT-systemet bryder sammen

Der findes forskellige typer løsninger, der kan genskabe kapaciteten, når et IT-system udsættes for ødelæggende angreb. Advokaterne Søren Skibsted og Carsten Raasteen skitserer de eksisterende typetilbud på markedet og fremhæver nogle af de elementer, som er væsentlige i en aftale om levering af sikkerhedsydelser.

28. juni 2002 kl. 09.32 | læs »

Jura: Internet-udbydernes ansvar for andres materiale

Er en internetudbyder ansvarlig for andres ulovlige eller krænkende handlinger, hvis de er videreformidlet af udbyderen? Er udbyderen nødt til at overvåge eller kontrollere de formidlede sites' indhold? Disse spørgsmål svarer advokaterne Carsten Raasteen og Søren Skibsted på.

14. juni 2002 kl. 09.09 | læs »

Jura: Etablering af e-handel kræver omhu

Når en virksomhed etablerer et e-handelssted, er der en mangfoldighed af kommercielle, praktiske og juridiske forhold, der skal tages i betragtning. Det skriver advokaterne Carsten Raasteen og Søren Skibsted.

31. maj 2002 kl. 09.46 | læs »

Skrappe krav til udstedere af betalingsmidler

Der er tilsyneladende uoverensstemmelse mellem kravet om personhensyn i Persondataloven og det videregående databehandlingsforbud, der gælder for udstedere af betalingsmidler, skriver advokaterne Carsten Raasteen og Søren Skibsted i denne kronik.

17. maj 2002 kl. 10.11 | læs »

Hvornår binder klikket?

Computerworld Online sætter fokus på klik-aftaler, som indgås på den måde, at en computerbruger siger ja til et tilbud ved at klikke på en knap eller et ikon. Selv om det principielt anerkendes, at sådanne aftaler er bindende, kan der i visse tilfælde være tvivl.

3. maj 2002 kl. 09.46 | læs »