RSS

It-job & karriere


Premium
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
24. marts 2021 kl. 12.38 | læs »Premium
Amazon er klar ny topchef for AWS. Andy Jassy forlader nemlig snart posten, da han skal overtage Jeff Bezos job som administrerende direktør for Amazon. Den nye AWS-boss er en velkendt skikkelse i selskabet. Se ham her:
24. marts 2021 kl. 07.32 | læs »Premium
Interview: I løbet af det kommende år skal alle bookinger af en Mærsk-container foregå uden nogen menneskelig indblanding, lyder det fra den danske gigants Head of e-business, Carsten Frank Olsen. I dag håndteres godt 60 procent uden at medarbejderne skal godkende dem.
23. marts 2021 kl. 12.16 | læs »Algoritmer der ender med at diskriminere har længe været en udfordring. Alligevel bruger man de fordomfulde algoritmer rundt omkring på de danske jobcenntre. Nu kræver Institut for Menneskerettigheder nye regler for brugen af algoritmerne.
23. marts 2021 kl. 10.45 | læs »Premium
TDC indsætter DXC-direktøren Claus Westergaard Kraft som ny CEO for netværksselskabet Netdesign. It-sikkerhed bliver et fokusområde for den nye direktør.
23. marts 2021 kl. 09.41 | læs »Premium
Interview: Den danske ed-tech-succes CanopyLAB skaber unicorn-potentiale med et miks af forskning, teknologi og frækhed. "”Vi er jo meget ombejlede. Det er en meget privilegeret situation, vi er i. Vi har allerede afholdt 21 inbound investor-møder i år," fortæller CEO Sahra-Josephine Hjorth
23. marts 2021 kl. 09.00 | læs »Premium
BEC-topchefen Jesper Nielsen, der blandt andet har stået i spidsen for MobilePay, mener at udviklingsarbejdet har gået for langsomt hos BEC. Han vil reducere BEC's 'time to market' og mener, at selskabet kan tage ved lære af en række nye fintech-spillere.
22. marts 2021 kl. 15.58 | læs »Premium
Børsnoterede Penneo er klar med ny administrerende direktør, der er hentet direkte fra Omada. Han overtager tøjlerne fra medstifter Nicolaj Højer Nielsen, der har været midlertidig CEO siden, at Niels Henrik Rasmussen trak sig fra posten i september 2020. Se den nye topchef her:
22. marts 2021 kl. 14.44 | læs »Det vrimler i øjeblikket med ledige it-stillinger. Vi har udvalgt 10 spændende stillinger hos blandt andet Sikkerhedsstyrelsen, Økonomistyrelsen og Unik System Design.
22. marts 2021 kl. 13.17 | læs »Premium
Overblik: Hafnium-angrebet har åbnet for en kaskade af cyberulykker, der lurer på Exchange-brugere verden over. I kølvandet på det globale angreb kommer et utal af cyberkriminelle og en ny type ransomware. Få hele overblikket over det største angreb i 2021 her.
22. marts 2021 kl. 12.42 | læs »Tirsdag begynder Computerworld Summit: En gratis tre-dages digital konference fyldt med spændende talere og inspiration til dit arbejde med digitalisering, cloud, sikkerhed og forretningssystemer. Se programmet, de mange talere og tilmeld dig her.
22. marts 2021 kl. 12.02 | læs »Klumme: BOT-modellen er nok en af de mest brugte modeller, hvis virksomheder vil afprøve outsourcing risikofrit, men samtidigt har planer og tanker om at gå egne veje senere (captivt).
22. marts 2021 kl. 09.50 | læs »Premium
Interview. Alle virksomheder kan skære i it-budgettet, lyder konklusion fra it-rådgiver Kristian Sørensen. Her er hans bedste bud på, hvor du begynder.
22. marts 2021 kl. 09.00 | læs »Klumme: Kun cirka hver fjerde medarbejder i it-sektoren kvinde, og på it-uddannelserne udgør kvinderne kun omkring 20 procent. Vi skal gøre endnu mere for at tiltrække flere kvinder til jobs i it-branchen. Det er afgørende for fortsat at skabe innovation i en industri, der har en umættelig efterspørgsel på nye talenter og ideer.
19. marts 2021 kl. 13.32 | (1) | læs »Premium
Kunder hos forsikringsselskabet Nem Forsikring kan være omfattet af et datalæk, som selskabet er blevet ramt af. Hackere har nemlig haft adgang til en del af virksomhedens infrastruktur.
19. marts 2021 kl. 10.59 | læs »
Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere

Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.