Artikel top billede

Stor interesse lægger toginformationssystem ned

Det var en stor succes, da information om togafgange blev frigivet, så de kan tilgås fra smartphones. En lidt for stor succes.

Det er en god idé at kunne checke de seneste tog-afgange fra sin smartphone.

Det mener Transport for London (TfL) også, og derfor stillede organisationen for nylig en webservice med data om togafgange i Londons undergrund the Tube til rådighed for interesserede udviklere.

Mange tredjepartsudviklere tog med glæde imod den nye service og begyndte at udvikle blandt andet mobilapplikationer, der benytter webservicen.

10 millioner forespørgsler per uge

Applikationerne blev hurtigt populære blandt pendlere i London.

Fra relativt beskedne 180.000 forespørgsler på en uge eksploderede trafikken til 10 millioner hits per uge, hvilket betød, at serverne blev overbelastede.

TfL har nu suspenderet servicen midlertidigt, så systemet kan redesignes til at håndtere den store efterspørgsel på den populære service.

"Vi er meget glade for, at vores datafeed om togafgange er så populær, og TfL gør alt for at reetablere servicen, men det kan tage noget tid," lyder det fra London Undergrounds Steve Townsend.

"Vi undskylder for den midlertidige forstyrrelse af dette API Beta feed, og så snart vi har mere information, vil vi snarest give en statusopdatering."

Dansk trafikinformationssystem flyttet til skyen efter skaleringsproblemer

Danske Banedanmark er i gang med at flytte sit Trafikinformationssystem til Microsofts cloud-baserede Azure-platform.

Det sker, efter at det gamle system i vinter ikke kunne håndtere de mange forespørgsler fra danskere.

Banedanmark forventer, at det nye system går i produktion i dag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere