Indbakken i Gmail får større IQ

Google har givet Gmail en opdatering, som gør det gratis e-mailprogram meget klogere. Det kan nu automatisk sortere posten for dig - så de vigtigste beskeder ryger til tops og ikke drukner.

Arghh! 67 ulæste meddelelser!

Det kræver ikke lang tid væk fra computeren, før ens indbakke er stopfuld med nyhedsbreve, reklamemail samt post fra venner og familie.

Derfor er der risiko for, at den vigtige besked, om at datoen for fætter Ulriks polterabend er flyttet, drukner i reklamemail fra flyselskaber, der vil sende dig til Düsseldorf for 500 kroner.

For at hjælpe med overblikket og spare tid vil Google nu indføre en såkaldt Priority Inbox i Gmail, som sørger for at sortere dine mail i prioriteret rækkefølge.

Det sker ved at placere dem i kategorierne: Vigtig og Ulæst, Stjernemarkeret og Alt andet.

Mailprogrammet er ganske enkelt blevet klogere og kan skelne det væsentlige fra det uvæsentlige. Det er blandt andet baseret på, hvilke mail du plejer at åbne, og om du svarer på dem.

Hvis Gmail ikke er helt klog nok, kan du opdrage på det ved at markere mail, der er vigtige, og andre som er knap så vigtige. Med tiden skulle mailprogrammet dermed lære dig bedre at kende.

Mashable.com har testet Priority Inbox og er imponeret over, hvor effektiv funktionen er, og hvor meget tid den sparer brugeren. Den er dog ikke perfekt, men alligevel en stor hjælp hvis din indbakke tæppebombes med mail.

Du kan her læse mere om Priority Inbox, som de næste uger løbende rulles ud til Gmail-brugerne. I denne video kan du se, hvordan Googles gratis mailprogram fungerer, efter indbakken er blevet mere intelligent:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?