Logitech lokker med Harmony og netradio

Vi kan snart vente at se nye og forbedrede produkter fra Logitech, der netop har vist efterårskollektionen frem. Den bød på en ny universalfjernbetjening og nye netradio-produkter i Squeezebox-serien.

Oprindeligt opstod Logitech i en lade i Schweiz, men der er ikke meget hø og bondegård over den multinationale virksomhed i dag, der sidder som konge over tilbehør til computeren.

Tidligere har Logitech endda pralet med at have solgt en milliard mus, og der er åbenbart fortsat et marked for de buttede plastikklodser. Vi har i hvert fald lige set Logitechs seneste mus, Performance Mouse MX, der fræser rundt på et glasbord uden problemer.

Musen er en del af Logitechs efterårskollektion, hvor nyhederne kort kan sammenfattes til: lidt af det samme, bare bedre.

Universalfjernbetjening

Et af de mest interessante nye produkter er universalfjernbetjeningen Harmony 900. Det er afløseren for Harmony ONE, som vi tidligere har anmeldt. Den nye version kan bruges i stedet for op mod 15 andre fjernbetjeninger i hjemmet. Det vil sige, at du kan styre fladskærmen, dvd-afspilleren, stereoanlægget og din PlayStation med Harmony 900.

Ifølge Logitech har fjernbetjeningen fået en opdateret RF-teknologi (radiofrekvens), så det skulle være nemmere at kontrollere hjemmets store samling af elektroniske produkter. Logitech Harmony 900 er ude i butikkerne i løbet af september, men den danske pris er ikke fastlagt endnu.

Fjernbetjeningen har dog fået et EU-prisskilt på 400 euro, hvilket svarer til cirka 3.000 kroner.

Squeezebox i ny indpakning

Logitech fortsætter også sin Squeezebox-serie, der gør det muligt at høre netradio og streame musik rundt i huset. Vi har tidligere anmeldt Squeezebox Duet og Squeezebox Boom, der fungerede fint, selv om der var enkelte mislyde, hvis ikke den trådløse netværksforbindelse var i top. Nu er Logitech klar med Squeezebox Radio, der, som navnet antyder, ligner en radio. Når du har tændt for dit trådløse netværk, kan Squeezebox Radio få adgang til dit hjemmenetværk, hvor den kan afspille musik eksempelvis downloadet fra iTunes. Enheden er udstyret med en lille farveskærm, der kan bruges til at aflure information om album og nummer, der afspilles. Det gælder også for netradio.

Logitech Squeezebox Radio er ude i butikkerne til september, og det bliver til en pris omkring 179 euro, hvilket svarer til cirka 1.350 kroner.

Der er dog endnu et produkt parat i Squeezebox-serien, og det er Squeezebox Touch. Den er udstyret med en trykfølsom farveskærm på 4,3 tommer og fungerer med dit nuværende stereoanlæg. Du kobler den til og kan dermed afspille musik fra eksempelvis din computer eller netradio.

Der er desuden en USB-indgang og plads til SD-kort bag på Squeezebox Touch, som giver mulighed for at få adgang til musik og billeder, der er gemt på flashkort og hukommelseskort.

Logitech Squeezebox Touch sættes til salg i december, og prisen bliver 299 euro - det svarer til cirka 2.300 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere