Sådan ser du ud...som amerikaner

Hvordan ville du se ud, hvis du var amerikaner og levede i 1950'erne? Få svaret med den her underholdende webtjeneste.

Hvis du er en mester til Photoshop, kan du med garanti producere avancerede billedmanipulationer.

Men du behøver ikke være en troldmand med et billedbehandlingsprogram for at skabe manipulerede fotos, der er virkelig gode.

Vi er den seneste tid stødt på smarte webtjenester og programmer - som eksempelvis PhotoFunia og Poster Forge - der gør alt det hårde arbejde for dig. Du skal blot bruge et foto, som næsten automatisk manipuleres ind i en ny sammenhæng.

Sådan fungerer det også med webtjenesten Yearbookyourself.com. Den tager udgangspunkt i den stolte amerikanske tradition med årbøger, som er fyldt med portrætfotos af elever på forskellige uddannelsesinstitutioner.

Som navnet på webtjenesten indikerer, kan du nu selv få sat dit ansigt ind i en amerikansk årbog. Du uploader dit portrætfoto til webtjenesten, og herefter er det muligt at få det manipuleret ind i billeder lige fra 1950'erne og frem til år 2000.

Det kommer lynhurtigt til at se komisk ud, når ens ansigt pludseligt er placeret på en mand i jakkesæt med slikhår i 50'er-stil eller pryder et 70'er-foto og har fået en tilføjet en ordentlig løvemanke.

Der er muligt at finjustere ansigtet, så det falder så naturligt som muligt ind i det originale foto. Du kan justere ansigtsfarve, dreje fotoet samt forstørre og formindske.

Der er nemt at gå til, og efterfølgende kan det færdige billede downloades eller deles online eksempelvis via Facebook.

Du kan se, hvordan du vil se ud som amerikaner på webtjenesten Yearbookyourself.com.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere