Artikel top billede

Overblik: Her har du Internet Explorer 9

Få overblikket over alle nyhederne i den nye browser fra Microsoft. Og se, hvad du især bør holde øje med.

Det gælder om at holde tungen lige i munden, når man er på vej med en lancering af en ny version af en af verdens mest udbredte browsere, Internet Explorer.
 
Microsoft har da også arbejdet i lang tid på udviklingen af den nye browser, der blandt andet har været igennem en meget stor betatest, hvor millioner af frivillige har downloadet beta-udgaven og givet tilbagmeldinger til udviklerne.
 
Internet Explorer 9 blev lanceret på det amerikanske marked for en uge siden, mens den kom til Danmark et par dage senere.
 
Få overblikket over lanceringen af den nye Microsoft-browser og se, hvad den indeholder af nyheder.
 
Klik på hvert enkelt link for at få mere at vide.  
 

Nu kommer Internet Explorer 9
Microsoft har endelig sat dato for lanceringen af den nye version af IE-browseren. Her kan du læse, hvornår du kan opgradere til version 9. Og hvorfor.  
 

Disse fem nyheder i IE9 bør du holde godt øje med
Microsofts nye browser, Internet Explorer 9, indeholder en række nyheder. Disse fem nyheder bør it-chefen holde ekstra øje med.  
 

Her kan du hente den nye Internet Explorer 9
Den endelige version af Microsofts nye Internet Explorer er nu frigivet. Hent den her.  
 

Microsoft vil lade dig blokere for sporing i IE9
Med den næste version af Internet Explorer vil brugerne kunne blokere for sporing.  


Din pc er under angreb: Her er historien om malware
Windows har gennem 20 år været mål for hundredetusindvis af malware-angreb. Tag med på turen fra de første fumlende virusser til fremtidens avancerede angrebssystemer.  
 

IE9-beta downloadet i millionvis - men trues af Google
Betaversionen af Internet Explorer 9 er blevet downloadet millioner af gange på blot 10 uger. Alligevel rykker Google nærmere.  
 

Browserkrig: Explorer meget langt fra Firefox-rekord
Millioner af mennesker har hentet den nyeste version af Internet Explorer, men der er stadig langt op til konkurrentens verdensrekord.    
 

Nu skal du sige farvel til Explorer 6
En ny aktiv dødshjælp-kampagne fra Microsoft skal øge opmærksomheden på, at det er på høje tid at opgradere fra den forældede browser Internet Explorer 6.  
 

Internet Explorer vokser i popularitet
Antallet af brugere af Microsofts browser vokser, og Internet Explorer har ikke været større siden 2008. Her kan du se, hvorfor det ikke er så godt.  
 

Anmeldelse: Chrome 10 er vanvittig hurtig
Chrome har altid været hurtig, men har nu fået endnu mere fart på. De nye muligheder i indstillingerne og muligheden for at synkronisere passwords er sukker på toppen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere