Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Her henter du gratis spil

Hvorfor satse en formue på spil, du tror, du kan lide, når du på de her tre fede sites kan downloade demo-versioner? Prøv hundredvis af spil her.

Computerspil er dyre at investere i, og måske er du ikke engang helt sikker på, at du rigtig kan lide det spil, du bruger en 3-4-500 kroner på.

Selvfølgelig findes der trailers og anmeldelser, men det er altså ikke det samme som at prøve spillet rigtigt.

Hvis du er enig, så læs glad videre, for her præsenterer vi dig for tre hjemmesider, hvor du ganske gratis kan downloade forskellige pc- og konsolspil.

Selv hvis du overhovedet ikke har tænkt dig at kaste så meget som en krone efter et nyt spil, så er der ofte masser af sjov i sådan en demo-version.

Der er jo ikke noget, der hindrer dig i at downloade en ordentlig sækfuld demoer og spille sokkerne af bare sådan for sjovs skyld.

Steam er en software gateway og en velspækket spil-forretning. Her er mange spil i 50 og 80 kroners klassen og også masser af demoversioner samt freeware.

Steam Store
er oppe blandt de bedste steder at hente demo-spil. Ikke nødvendigvis på grund af udvalget, men i hvert fald fordi siden er gennemført velorganiseret og brugervenlig at skøjte rundt på. De fleste sammenlignelige sites virker rodede og uorganiserede. Bemærk, at du skal downloade en lille app - Steam client - for at kunne downloade spil fra siden. Klienten kan også bruges til at få adgang til Steam Store fra din skrivebords-pc og til at skabe orden i dine egne spil.

GamersHell.com

GamersHell er en af de rigeste online kilder til videospil. Her kan du finde anmeldelser, videoer, snydekoder og selvfølgelig - spildemoer. Demoarkivet hos GamersHell.com er bygget op som en fyldig oversigt over, hvad der er at hente.

Når du klikker dig ind for at hente en demo, så serverer systemet en kort, men god beskrivelse af det spil du er snuset frem til.

En rigtig smart detalje er, at du selv kan vælge, hvilken server du vil downloade fra. Som regel er der omkring 10 filservere at vælge blandt, og du får en oversigt over, hvor mange der er i gang med at suge, og med hvilken hastighed det sker. Så er det nemt at vælge det hurtigste sted at hente sine demoer fra.

Demoserveren i pølseenden

FileFront er den tredje demo-kilde i dagens tekst, og den tillader desværre ikke brugerne at ændre på præsentationen af spildemoerne. Enten kan du browse listen sorteret på dato, eller du kan søge i søgefeltet - hvis du ved, hvad du kigger efter.

Filsøgninger giver resultater i form af såvel spildemoer som patches og en trailer ind imellem, mens spil-søgninger fører til en mere generel oversigt over relaterede downloads.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere