Top 100:Her er de bedste it-infrastruktur-selskaber i Danmark: 34 leverandører leverer vækst på 30 procent

Her henter du gratis spil

Hvorfor satse en formue på spil, du tror, du kan lide, når du på de her tre fede sites kan downloade demo-versioner? Prøv hundredvis af spil her.

Computerspil er dyre at investere i, og måske er du ikke engang helt sikker på, at du rigtig kan lide det spil, du bruger en 3-4-500 kroner på.

Selvfølgelig findes der trailers og anmeldelser, men det er altså ikke det samme som at prøve spillet rigtigt.

Hvis du er enig, så læs glad videre, for her præsenterer vi dig for tre hjemmesider, hvor du ganske gratis kan downloade forskellige pc- og konsolspil.

Selv hvis du overhovedet ikke har tænkt dig at kaste så meget som en krone efter et nyt spil, så er der ofte masser af sjov i sådan en demo-version.

Der er jo ikke noget, der hindrer dig i at downloade en ordentlig sækfuld demoer og spille sokkerne af bare sådan for sjovs skyld.

Steam er en software gateway og en velspækket spil-forretning. Her er mange spil i 50 og 80 kroners klassen og også masser af demoversioner samt freeware.

Steam Store
er oppe blandt de bedste steder at hente demo-spil. Ikke nødvendigvis på grund af udvalget, men i hvert fald fordi siden er gennemført velorganiseret og brugervenlig at skøjte rundt på. De fleste sammenlignelige sites virker rodede og uorganiserede. Bemærk, at du skal downloade en lille app - Steam client - for at kunne downloade spil fra siden. Klienten kan også bruges til at få adgang til Steam Store fra din skrivebords-pc og til at skabe orden i dine egne spil.

GamersHell.com

GamersHell er en af de rigeste online kilder til videospil. Her kan du finde anmeldelser, videoer, snydekoder og selvfølgelig - spildemoer. Demoarkivet hos GamersHell.com er bygget op som en fyldig oversigt over, hvad der er at hente.

Når du klikker dig ind for at hente en demo, så serverer systemet en kort, men god beskrivelse af det spil du er snuset frem til.

En rigtig smart detalje er, at du selv kan vælge, hvilken server du vil downloade fra. Som regel er der omkring 10 filservere at vælge blandt, og du får en oversigt over, hvor mange der er i gang med at suge, og med hvilken hastighed det sker. Så er det nemt at vælge det hurtigste sted at hente sine demoer fra.

Demoserveren i pølseenden

FileFront er den tredje demo-kilde i dagens tekst, og den tillader desværre ikke brugerne at ændre på præsentationen af spildemoerne. Enten kan du browse listen sorteret på dato, eller du kan søge i søgefeltet - hvis du ved, hvad du kigger efter.

Filsøgninger giver resultater i form af såvel spildemoer som patches og en trailer ind imellem, mens spil-søgninger fører til en mere generel oversigt over relaterede downloads.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital