Her er to gode og gratis RSS-læsere

Elsker du også at støvsuge nettet for nyheder - flere gange hver dag? Så er en RSS-læser et uundværligt værktøj, der kan spare dig for meget tid. Prøv to gratis RSS-læsere her.

Her er to gode og gratis RSS-læsere
Når du surfer rundt på nyere websider, er du med garanti faldet over en reklame for at abonnere på RSS-feeds. Den er typisk forklædt som et lille orange logo med noget hvidt krims-krams i.

Kort og godt betyder det, at websiden har en eller flere RSS-kanaler, også kaldet RSS-feeds, som du kan abonnere på.

RSS-kanaler er interessante, fordi det i dag er næsten umuligt at holde styr på den mildest talt massive mængde websider, der er kommet til de sidste par år. Så i stedet for at surfe rundt hele dagen kan du med fordel vælge en RSS-læser, som serverer overskriften, et kort uddrag og et link til historien online.

Der findes mange forskellige læsere, men vi har fundet frem til to fornuftige bud. Den ene er web-baseret, så du har adgang til dine feeds, uanset hvor du befinder dig, mens den anden skal installeres og bruges lokalt.

Google Reader
Søgemaskinegiganten Googles RSS-læser kan sortere indhold efter personlig relevans, så listen over nyt indhold er præget af indlæg, du tidligere har læst. En af de store fordele ved Googles RSS-læser er, at du altid har dine feeds ved hånden, uanset om du sidder hjemme eller på job.

Prøv Google Reader her.

FeedReader
FeedReader har en brugergrænseflade, der er opdelt i tre rammer ved siden af hinanden. I første ramme til venstre findes listen over de RSS-kanaler, du vælger at abonnere på. I den midterste ramme har du overskrifterne (og kun overskrifterne) over indlæggene i den aktuelle RSS-kanal, og i tredje ramme til højre har du indholdet af det indlæg, du har markeret.

Hent FeedReader her.

Der findes også en web-baseret udgave af FeedReader, Anywhere, men der er stadig tale om en tidlig testversion. Prøv den på eget ansvar her.

Husk at du kan finde PC Worlds RSS-kanaler lige her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Op og ned på Java: Migrér og spar penge med Red Hat Java

Hvis du anvender Java til dine forretningskritiske applikationer, skal du træffe en beslutning om, hvordan du bruger det, og hvilken leverandør, der kan støtte dig bedst. For brugere af Oracle JDK nærmer fristen sig nemlig hurtigt for at beslutte, hvilken Java udbyder der skal bruges på lang sigt, når man kører Java-applikationer i produktion.

24. november 2020 | Læs mere


GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Banker indfører nye skrappe regler for e-handel to måneder før forventet: “Det er et uheldigt tidspunkt”
Efter at være blevet udsat er de nye betalingsregler for webshops nu trådt i kraft. Men timingen kunne ikke være værre, lyder det fra Dansk Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.