Top 5: Sådan slår du iPad ihjel

I USA er det nærmest en nationalsport at aflive Apples nye iPad. Vi er klar med fem videoer, der viser kreative måder at henrette den populære tablet-pc.

Apple kunne forleden stolt annoncere, at der er solgt en million iPad. Det er naturligvis en hel del, men der er også mange af dem, der allerede ligger på lossepladsen.

Siden lanceringen er der nemlig gået sport i at ødelægge den dyre tablet-pc og lægge videoer af forløbet på nettet.

Vi har indsamlet fem videoer, der viser, hvordan du afliver en iPad. Hvis du er fan af Apple, kan du godt finde lommetørklæde og tudekiks frem.

Tæsk med et baseballbat

En af de første videoer, der viser mishandlingen af iPad, dukkede op kort tid efter, at tablet-pc'en var sat til salg. En flok unge fyre med baseballbat sørgede for, at iPad knap nok nåede ud af butikken, før den endte sit meget kort liv. I dette nyhedsindslag forklares det, hvorfor de gjorde det. Her kan du se mishandlingen:

En tur i blenderen

Blend Tec sætter en ære i at pulverisere alverdens populære elektroniske dimser med sine blendere. Det handler naturligvis om at vise, hvor effektive blenderne er, men videoerne er efterhånden blev ren kult takket være munter baggrundsmusik og værten, en underfundig ældre mand i kittel. Se iPad blive maltrakteret her:

iPad som skateboard

Fungerer iPad som skateboard? Det svar kan du få i videoen herunder, hvor Apples tablet-pc får monteret hjul og kommer ud at køre på rampe. Det er naturligvis ikke noget sundt liv for et stykke skrøbeligt elektronik, og computeren får da også lynhurtigt knust sin skærm:

Rendyrket tortur på amerikansk

iPad bliver i denne video tortureret til døde med boremaskine, strøm og pistol. Inden dødsstødet udsættes den også for waterboarding. Men det er ikke bare en nytteløs henrettelse. Alex Jones, der står bag videoen, har faktisk en pointe med destruktionen. Han vil gerne vise, at vi ikke bekymrer os nok om vores medmennesker, mens folk hidser sig op over et dyrt stykke knust elektronik. Det vil nok ikke forhindre ægte Apple-fanboys i at snøfte undervejs.

Fuld power på mikroovnen

Hvor lang tid holder iPad sig i live, når den placeres i en mikroovn, og der skrues op for fuld styrke? Det forsøger videoen herunder at finde svaret på. Personen, der snakker indover optagelserne, er dog voldsomt irriterende at høre på. Det kan anbefales at spole frem til 6.25, hvor iPad koger over.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere