Få fingre i et gratis SharePoint 2010-hæfte

Hvad kan du bruge Microsoft SharePoint 2010 til? Få svaret i det nye SharePoint 2010-hæfte, som du kan læse ganske gratis online.

Mircosoft SharePoint er mere end bare en portal til intra-, extra- og internetløsning - det er kort fortalt den markedsledende platform for al samarbejde og vidensudveksling for virksomheder.

SharePoint bliver med andre ord ansigtet på hele jeres it-infrastruktur til glæde og gavn for både medarbejderne, der ikke skal sætte sig ind i mange forskellige systemer, og for it-afdelingen, der kan nøjes med at drifte og supportere et enkelt system.

Derfor er det ikke overraskende, at SharePoint hen over de seneste år har vokset sig til en position som den markedsledende platform for samarbejde og informationsudveksling i virksomheder, ikke alene i Danmark, men over hele verden. Det dokumenteres af markedsundersøgelser fra analyseinstitutter som Gartner Group og IDC.

Med Microsoft SharePoint 2010 cementeres denne position med indførelsen af nye, forbedrede funktioner til samarbejde og vidensdeling og en brugergrænseflade, medarbejderne allerede kender fra Microsoft Office, nemlig Båndet (The Ribbon) der samler alle betjeningsmuligheder på ét sted.

Social intelligens

En væsentlig nyhed i SharePoint 2010 er muligheden for at opbygge sociale netværk mellem virksomhedens ansatte, samarbejdspartnere og kunder.

Derved bliver det muligt at udnytte den sociale intelligens i og omkring virksomheden og formalisere og fastholde den usynlige viden, der opstår mellem mennesker.

Når først den sociale intelligens arbejder, finder nye kompetencer hinanden, og små strøtanker kan ende som nye produkter eller forbedrede arbejdsgange, fordi de initierede en ny ide hos en helt uventet person i periferien af ens netværk. Det er social intelligens, der kan gavne både medarbejderne og organisationen.

Få mere inspiration

I det nye SharePoint 2010-hæfte får du overblik over, hvad SharePoint er, og hvad det kan gøre for din virksomhed. Der gås ikke i dybden med konkrete funktioner og fremgangsmåder, men fokuseres i stedet for på den forretningsmæssige værdi af SharePoint.

Hæftet kan læses af alle, uanset hvor meget de kender til SharePoint i forvejen. Det giver inspiration til nye løsninger, og til hvordan du kan forbedre eller videreudvikle din eksisterende løsning.

Hæftet kan læses online her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere