Artikel top billede

Google+ er fyldt med privacy-problemer

Googles nye sociale tjeneste, Google+, er spækket med privacy-bugs. Det er noget hø, når nu den nye tjeneste især skal banke Facebook på bedre privacy.

Læs også: Ni grunde til at skifte fra Facebook til Google+

Computerworld News Service: Googles nye sociale netværkstjeneste, Google+, er spækket med huller - bugs - som Google nu lægger sig i selen for at fikse.

Problemerne er især relateret til privacy, som Google ellers har slået den nye tjeneste op på. Google sigter således efter at nappe brugere fra Facebook netop på grund af bedre privacy-muligheder.

Google+ er for tiden i betatest, og visse beta-testere mener, at Google allerede nu skal åbne tjenesten for alle interesserede.

Det står dog klart, at Google først er nødt til at adressere de pågældende problemer, inden Google+ kan lanceres bredt.

En bred lancering på nuværende tidspunkt ville nemlig højst sandsynligt ødelægge Googles muligheder for at blive en realistisk udfordrer til Facebook, der dominerer markedet med sine omkring 700 millioner brugere.

Blokering af brugere

Mange af de pågældende privacy-bugs i Google+ drejer som om sites mekanisme til blokering af brugere.

Det fremgår af en liste over problemer, som Google har offentliggjort. Den kan du se her.

For eksempel kan en person, der er blevet blokeret af en bruger, ikke altid fjernes fra brugerens kontakt-grupper, ligesom den blokerede persons indlæg bliver ved med at dukke op på brugerens side.

Ligeledes vil de indlæg, som den blokerede person har postet før han blev blokeret, forblive på brugerens side.

Google har også opdaget en række problemer, der ikke har noget at gøre med privacy.

De tæller blandt andet et problem med, at nyhedsstrømmen ikke altid opdateres i realtid, samt at brugerne ha rproblemer med at tilknytte kommentarer til kommentarer.

Arbejder på højtryk

Google understreger, at der arbejdes på højtryk på at løse problemerne.

Indtil videre har beta-testerne dog primært være positive over for Google+.

Især har de udtrykt tilfredshed med designet, der gør det nemt at dele indlæg og indhold med forskellige grupper af folk.

Læs også: Ni grunde til at skifte fra Facebook til Google+




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere