Sådan får du 28 kanaler gratis

Fra 11. - 27. november kan du få 28 kanaler på dit tv ganske gratis. Se her, hvordan du gør.

I det nye år bliver TV 2 betalingskanal, og det vil kunne mærkes, hvis du i dag modtager kanalen via (stue)antenne. 

For fortsat at se kanalen er du nødt til at finde dankortet frem og stifte bedre bekendtskab med Boxer, der står for det digitale, luftbårne tv-signal. 

Du skal derfor beslutte dig for, om du vil købe kanalen alene, eller om du vil tage det store skridt og investere i en større tv-pakke.

Vælger du det sidste, kan du i stedet for Boxer også vælge en af de andre udbydere som eksempelvis YouSee eller Stofa, hvis du har mulighed for at modtage tv-signal via din bredbåndsforbindelse. 

Selv om Boxer er alene om at sælge det digitale, luftbårne tv-signal, har det været svært for virksomheden at lokke mange kunder til. 

Det er på to år blevet til 100.000 kunder, mens konkurrenten YouSee har omkring en million. 

Derfor er det en gave til Boxer, at tv-seere, der modtager signal via antenne, til næste år skal betale for at se TV 2. 

"Efter nytår skal man have et Boxer-abonnement for at se TV 2's hovedkanal med en almindelig tv-antenne. Derfor vil vi allerede nu gerne give en forsmag på, hvad man kan se på 28 af de bedste kanaler. Dermed kan man i ro og mag vurdere, om der er nogen af de andre betalingskanaler, man gerne vil abonnere på ud over TV 2," siger Steen Ulf Jensen, administrerende direktør hos Boxer.

Ikke desto mindre giver det dig muligheden for med fjernbetjeningen at herske over 28 betalingskanaler i 17 dage til den nette sum af nul kroner.

I praksis kan du se 36 kanaler, da der oven i de 28 betalingskanaler selvfølgelig også er gratiskanalerne. Disse omfatter DR's kanaler, Folketingskanalen samt regionalstationen.

Sådan gør du

For at benytte dig af tilbuddet skal du være i besiddelse af en antenne og en MPEG4-DVB-T-modtager.

Tuneren er at finde på de fleste nye fjernsyn. Har du et ældre fjernsyn, skal du have en MPEG4-DVB-T-modtagerboks tilsluttet tv'et. Og så er du ellers klar til at zappe.

I boksen til højre kan du se en liste over de kanaler, du gratis kan se i perioden fra den 11. til den 27. november.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere