Artikel top billede

Dansk direktør ryger helt til tops i eBay

En 39-årig dansker bliver ny topchef for eBays største division, der omsætter for mere end 10 milliarder kroner om året.

Danskeren Jacob Aqrau bliver ny chef for eBays EMEA-division, der er den amerikanske internet-gigants største division med en omsætning på mere end 10 milliarder kroner, skriver Børsen.

Den 39-årige dansker bliver dermed chef for alle eBays aktiviteter i Europa, Mellemøsten og Afrika.

De konkrete omsætningstal for divisionen er hemmelige, men eBay røber dog ifølge Børsen, at eBays omsætning i området er større end selskabets omsætning i USA, hvor omsætningen lyder på godt to milliarder dollar.

Jacob Aqrau har siden 2006 været administrerende direktør for eBay Classifieds med blandt andet dba.dk og Bilbasen under sig. Her har væksten ifølge Børsen været rigtigt god.

"Der er lande i Europas periferi, hvor vi ikke er så stærkt tilstede, og der skal vi ud," siger han til Børsen.

Italienske Alessandro Coppo afløser ifølge Børsen Jacob Aqrau som direktør for eBay Classifieds og bliver dermed ny chef for dba.dk og Bilbasen.

Her vil han blandt andet fokusere på at udvikle nye modeller til handel på mobilen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere