Her er Windows' hemmelige lydindstilling

Muligheden for at justere volumen for hvert individuelt program er en lækker detalje i Windows Vista og 7, men de færreste kender den geniale funktion. Se her hvordan du gør.

Her er Windows' hemmelige lydindstilling

Windows er et af de få styresystemer, der lader dig kontrollere volumen for hvert enkelt program. Det er meget nyttigt, når man eksempelvis benytter VoIP-software (Voice over IP).

Du kan eksempelvis skrue ned for lyden i iTunes eller et andet musikprogram, mens du foretager et opkald via Skype. På den anden side er det også muligt at skrue op for ringetonen i Skype, så den ikke drukner i musikken, du lytter til.

Hvis et program tilbyder muligheden for individuel volumenjustering, vil det automatisk dukke op under 'Lydstyrke' - hvis du benytter Windows Vista eller det nyeste 7.

Sådan gør du

For at benytte dig af funktionen skal du højreklikke på højtalerikonet i proceslinjen i nederste højre hjørne. Nu dukker et nyt dialogvindue op, hvor du skal vælge den mulighed, der hedder 'Åbn lydstyrke'.

Dernæst ser du et vindue kaldet 'Lydstyrke'. Her vil de programmer, der benytter sig af lydafspilning, automatisk dukke op. Du trækker i skyderen for det enkelte program for at skrue op eller ned.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere