Artikel top billede

Sådan får du bedre hjemmeside med billigt værktøj

Se nøjagtigt hvad der sker på din hjemmeside med et billigt dansk-udviklet værktøj. Vi har prøvekørt servicen.

Sådan får du bedre hjemmeside med billigt værktøj

Alt for mange hjemmesider har døde områder, der som en virtuel ørken ligger øde hen uden et eneste klik. Sandsynligvis også din eller dit firmas hjemmeside.

Heldigvis er der mange måder at teste og analysere hjemmesider på, men det kan ofte både være tidskrævende og dyrt.

Det vil danske Ehavior gøre op med. For med deres værktøj og en lille kodestump, du indsætter på din hjemmeside, kan du nemt spore og visualisere dine besøgendes klik. Godt nok bliver du ikke klogere på, hvad de tænker og føler - men skal du kun lave én analyse, er det helt centralt at vide, hvad folk klikker på hos dig.

Samtidig er værktøjet så smart indrettet, at det også sporer når folk klikker på ting der ikke er klikbare - for eksempel et billede som ikke er et link - som du nok burde se på. Se bare på resultaterne til højre fra pcworld.dk, hvor flere prøver at klikke på fotos - der ikke er et link.  

Onlinebaseret visuel analyse

Ideen er bygget op omkring Ehaviors browserbaserede online-system. Det er her, du logger ind for at oprette en analyse og bestemme, hvilken side du vil måle på, antallet af klik du vil spore, starte analysen og så vente på brugernes klik.

Du kan desuden time din analyse af brugerne til at starte og slutte på bestemte tidspunkter og tilføje specielle parametre til web-adressen ved for eksempel e-handels analyser.

Når analysen er afsluttet (eller undervejs) kan du logge ind og se et visuelt heat-map af din hjemmeside og dermed på få sekunder se, hvad der virker - og ikke virker - på din hjemmeside.

En lignende funktion findes også i det gratis og gode analyseværktøj Google Analytics, men Ehavior skiller sig ud ved at anvende heatmaps, der let lader dig afkode, hvor de mest anvendte funktioner findes på din hjemmeside. Samtidig er heatmaps et stærkt værkltøj, når stædige designere eller udviklere skal overbevises om, hvorfor deres yndlingsfunktion skal slettes.

Sådan afregner du

Ehavior.net fungerer efter en klik-model, hvor du betaler for antallet af klik, som dine analyser bruger. Indsætter du således 5.000 klik på din konto og kører en analyse af din forside med 2.500 klik, har du klik tilovers til din næste analyse.

Når du registrerer dig første gang på Ehavior.net, optankes din konto med 2.000 klik, som du kan bruge med det samme. Efterfølgende koster 10.000 klik 19 dollar eller ca. 130 kroner inklusive moms, mens pakker med flere klik også kan købes. På grund af optanknings-modellen kan du hele tiden spæde din konto op med flere klik, efterhånden som din undersøgelse vokser, eller du vil måle på flere sider.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Efter fem år med KMD: Banedanmark søger it-leverandør til kæmpeordre på 170 millioner kroner
Banedanmark søger it-leverandør, der skal stå for driften af alle organisationens administrative it-systemer, når KMD’s nuværende kæmpe-kontrakt udløber.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.