Artikel top billede

Sådan får du bedre hjemmeside med billigt værktøj

Se nøjagtigt hvad der sker på din hjemmeside med et billigt dansk-udviklet værktøj. Vi har prøvekørt servicen.

Sådan får du bedre hjemmeside med billigt værktøj

Alt for mange hjemmesider har døde områder, der som en virtuel ørken ligger øde hen uden et eneste klik. Sandsynligvis også din eller dit firmas hjemmeside.

Heldigvis er der mange måder at teste og analysere hjemmesider på, men det kan ofte både være tidskrævende og dyrt.

Det vil danske Ehavior gøre op med. For med deres værktøj og en lille kodestump, du indsætter på din hjemmeside, kan du nemt spore og visualisere dine besøgendes klik. Godt nok bliver du ikke klogere på, hvad de tænker og føler - men skal du kun lave én analyse, er det helt centralt at vide, hvad folk klikker på hos dig.

Samtidig er værktøjet så smart indrettet, at det også sporer når folk klikker på ting der ikke er klikbare - for eksempel et billede som ikke er et link - som du nok burde se på. Se bare på resultaterne til højre fra pcworld.dk, hvor flere prøver at klikke på fotos - der ikke er et link.  

Onlinebaseret visuel analyse

Ideen er bygget op omkring Ehaviors browserbaserede online-system. Det er her, du logger ind for at oprette en analyse og bestemme, hvilken side du vil måle på, antallet af klik du vil spore, starte analysen og så vente på brugernes klik.

Du kan desuden time din analyse af brugerne til at starte og slutte på bestemte tidspunkter og tilføje specielle parametre til web-adressen ved for eksempel e-handels analyser.

Når analysen er afsluttet (eller undervejs) kan du logge ind og se et visuelt heat-map af din hjemmeside og dermed på få sekunder se, hvad der virker - og ikke virker - på din hjemmeside.

En lignende funktion findes også i det gratis og gode analyseværktøj Google Analytics, men Ehavior skiller sig ud ved at anvende heatmaps, der let lader dig afkode, hvor de mest anvendte funktioner findes på din hjemmeside. Samtidig er heatmaps et stærkt værkltøj, når stædige designere eller udviklere skal overbevises om, hvorfor deres yndlingsfunktion skal slettes.

Sådan afregner du

Ehavior.net fungerer efter en klik-model, hvor du betaler for antallet af klik, som dine analyser bruger. Indsætter du således 5.000 klik på din konto og kører en analyse af din forside med 2.500 klik, har du klik tilovers til din næste analyse.

Når du registrerer dig første gang på Ehavior.net, optankes din konto med 2.000 klik, som du kan bruge med det samme. Efterfølgende koster 10.000 klik 19 dollar eller ca. 130 kroner inklusive moms, mens pakker med flere klik også kan købes. På grund af optanknings-modellen kan du hele tiden spæde din konto op med flere klik, efterhånden som din undersøgelse vokser, eller du vil måle på flere sider.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere