Artikel top billede

Danske Podio solgt til amerikansk it-kæmpe

Opdateret: Amerikansk it-gigant køber den succesfulde danske opstartsvirksomhed Podio.

Læs også:

Disse it-danskere sparker røv i Europa

For et ikke offentliggjort beløb har den amerianske it-gigant Citrix overtaget danske Podio.

Det skriver det amerikanske firma i en pressemeddelelse. Ingen finansielle detaljer om handlen er offentliggjort.

Citrix vil gøre Podio til en del af firmaets eksisterende tilbud under paraplyen "GoTo," som blandt andet indeholder GoToMeeting.

Podio er kendt for sin egen tilgang til samarbejdsværktøj, hvor missionen især har gået på at flytte dialog og fælles opgaver ud af email-indbakken og over i sit eget univers.

Tjenesten kan også integreres med mange andre onlineværktøjer og på den måde blive samlingspunktet for mange virksomheders interne og eksterne kommunikation.

For eksempel integration med Box, Campaign Monitor, Evernote, FreshBooks, Google Apps, Google Docs, Google Alerts, Instapaper and Zendesk.

Så sent som i sidste uge blev Dropbox tilføjet.

De er nogle dygtige drenge

"Købet af Podio illustrerer et spændende kapitel i vores samarbejdsportfolio. Podio udvider vores evne til at lave simple og sikre samarbejdsplatformer, der virker for alle, i en post-PC æra," udtaler Brett Caine, general manager i Citrix Online Services Division. 

"Podio-teknologien er en kraftfuld og innovativ løsning, som passer perfekt med Citrix, og vi vil hjælpe med at fortsætte innovationen."

"Vi er også glade for at have Podio-holdet hos os. Det er en ekstraordinær talentfuld og visionær gruppe, som deler vores passion for at forbedre den måde, vi udfører arbejde på i dag."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere