Artikel top billede

Red dine Instagram-billeder før det er for sent

Vil du undgå, at Facebook får kløerne i alle dine Instagram-billeder? Sådan redder du billederne - og sletter din Instagram-konto.

I sidste uge købte Facebook fotodelingstjenesten Instagram for omkring seks milliarder kroner.

Nyheden vakte stor opsigt på de sociale medier, og reaktionerne var mange - og delte.

Facebook-chefen Mark Zuckerberg har lovet, at Instagram forbliver uafhængigt, men vi har stadig til gode at se, hvordan de to sociale netværk skal leve sammen.

Er du en af dem, som er skeptiske over for Facebooks opkøb af Instagram, er det enkelt at forlade butikken. Allerførst bør du sørge for at skaffe dig en kopi af alle de billeder, du har oploadet. Derefter kan du slette din konto.

Overfør billederne

Ved hjælp af tjenesten Instaport kan du eksportere alle dine Instagram-billeder til din computer eller en anden valgfri billedtjeneste på nettet (ironisk nok også til Facebook).

Det eneste du skal gøre er at besøge instaport.me, logge ind med dit Instagram-brugernavn og -password og så gå i gang med at eksportere billederne til din maskine. Processen kan tage lidt tid, afhængig af hvor mange billeder du har oploadet.

Slet din konto

Ønsker du at sige permanent farvel til Instagram, må du slette din konto. Sørg først for, at du har downloadet alle dine billeder til din computer. Gå derefter til Instagram Support Center og klik på "I want to delete my account".

Akkurat som med Instaport skal du logge ind med brugernavn og password på din Instagram-konto. Du skal så vælge en grund til at slette din konto og derefter klikke på knappen, hvor der står "I understand, deactivate my account".

Husk at alle billeder, kommentarer etc. vil være borte for altid, så vær helt sikker på, at du vil melde dig ud.

Du vil heller ikke kunne registrere dig med samme brugernavn igen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere