Artikel top billede

Red dine Instagram-billeder før det er for sent

Vil du undgå, at Facebook får kløerne i alle dine Instagram-billeder? Sådan redder du billederne - og sletter din Instagram-konto.

I sidste uge købte Facebook fotodelingstjenesten Instagram for omkring seks milliarder kroner.

Nyheden vakte stor opsigt på de sociale medier, og reaktionerne var mange - og delte.

Facebook-chefen Mark Zuckerberg har lovet, at Instagram forbliver uafhængigt, men vi har stadig til gode at se, hvordan de to sociale netværk skal leve sammen.

Er du en af dem, som er skeptiske over for Facebooks opkøb af Instagram, er det enkelt at forlade butikken. Allerførst bør du sørge for at skaffe dig en kopi af alle de billeder, du har oploadet. Derefter kan du slette din konto.

Overfør billederne

Ved hjælp af tjenesten Instaport kan du eksportere alle dine Instagram-billeder til din computer eller en anden valgfri billedtjeneste på nettet (ironisk nok også til Facebook).

Det eneste du skal gøre er at besøge instaport.me, logge ind med dit Instagram-brugernavn og -password og så gå i gang med at eksportere billederne til din maskine. Processen kan tage lidt tid, afhængig af hvor mange billeder du har oploadet.

Slet din konto

Ønsker du at sige permanent farvel til Instagram, må du slette din konto. Sørg først for, at du har downloadet alle dine billeder til din computer. Gå derefter til Instagram Support Center og klik på "I want to delete my account".

Akkurat som med Instaport skal du logge ind med brugernavn og password på din Instagram-konto. Du skal så vælge en grund til at slette din konto og derefter klikke på knappen, hvor der står "I understand, deactivate my account".

Husk at alle billeder, kommentarer etc. vil være borte for altid, så vær helt sikker på, at du vil melde dig ud.

Du vil heller ikke kunne registrere dig med samme brugernavn igen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere