Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Arbejdskonflikten hos CSC i 2011 tilskrives af Berlingske Business Magasin som en af årsagerne til dårlig imagescore.

Så dårligt et image har CSC Danmark

Se hvordan 3.600 danske erhvervsledere placerer CSC Danmark i stor image-analyse.

It-giganten CSC er landets femte mindst ansvarlige virksomhed.

Det er resultatet af den imageanalyse, som Berlingske Business Magasin igen i år har gennemført blandt omkring 3.600 erhvervsledere i Danmark.

Dermed mener lederne, at CSC er blandet de firmaer, der tager mindst ansvar for eksempelvis miljø, medarbejdere og samfund, hvilket Berlingske Media tilskriver den store medarbejderkonflikt i fjor.

CSC er sammen med en håndfuld andre virksomheder inden for it og tele blandt de i alt 140 virksomheder, som Berlingske har spurgt de mange erhvervsledere om deres mening på en række punkter.

Ikke servicemindede

Placeringen blandt de mindst ansvarlige bringer CSC i gruppe med eksempelvis Pandora, Scandinavian Tobacco Group og Aldi.

Sidste år havde CSC en bedre placering i ledernes bevidsthed og endte på en samlet 126. plads blandt de 140 virksomheder.

It-giganten for også hug af erhvervslederne, når det handler om medarbejderne. På spørgsmålet "er virksomhedens medarbejdere kompetente og servicemindede" får virksomheden igen en placering i bunden blandt personalet hos Aldi, Elgiganten, DSB og Post Danmark.

Samtidig konkluderer Berlingskes imageundersøgelse, at ledernes kendskab til CSC på trods af massiv modvind er faldet i løbet det forløbne år.

Kun Microsoft er i toppen

Læser man Berlingske Medias imageanalyse fra toppen, er det først på plads nummer 13, man finder et it-firma. Det drejer sig om Microsoft, som er faldet to pladser, hvilket Berlingske blandt andet tilskriver, at "kvaliteten vurderes lavere."

Også it-giganten IBM er gået tilbage på image, mener de ledere, som Berlingske Media har spurgt.

Firmaet falder en plads "og det til trods for, at selskabet har haft røde regnskaber de seneste seks år," skriver Berlingske om placeringen.

Blandt teleselskaberne har TDC det bedste image, men havner trods fremgang på en placering et stykke under nummer hundrede på listen.

Imageanalysen placerer medicingiganten Novo Nordisk som det firma i Danmark, der har det beste image, og virksomheden bytter således plads med legetøjsvirksomheden Lego.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.