Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Tre gode grunde til at du bør skifte til Office 365

Office 2013 er på trapperne samtidig med en ny og forbedret version af den cloudbaserede Office 365-pakke. Her er tre argumenter, der taler for Office 365.

Læs også: Hent den nu: Microsoft Office 2013 er klar til download

Her er Datatilsynets dom over Microsoft Office 365

Står du og overvejer, om det er Office 365-vejen, du skal gå, eller den måske mere velkendte vej med Office 2013, er her med tre argumenter, der taler for Office 365.

Prisen:
Microsoft har endnu ikke offentliggjort prisen på Office 2013. Men, medmindre Microsoft følger samme stil, som tilbuddet om opgradering til Windows 8 for kun 40 dollar, kommer prisen nok til at ligge i omegnen af 150 dollar (cirka 930 kroner).  I modsætning hertil ligger Office 365-prisen på helt ned til fire dollar (29 kroner) om måneden. Mindre virksomheder kan få adgang til Exchange, SharePoint og Lync oveni for kun seks dollar (37 kroner) om måneden. For større virksomheder, der vil udnytte Active Directory-integrationen, ligger prisen på otte dollar om måneden.

Læs mere om de danske priser her.

Sagt på en anden måde tager det mere end tre år med den billigste Office 365-løsning, før prisen på en Office 2013 er nået. Og selv med den dyreste Office 365-pakke, går der mere end 18 måneder, før prisen når op på højde med Office 2013.

Det er selvfølgelig værd at bemærke, at disse tal løbende kan nå at ændre sig.

Der er ifølge PC World også en lang række fordele, når det kommer til opdateringer. Læs mere næste side.

Opdateringer og vedligeholdelse

Det, du får med et Office 365-abonnement, er en it-afdeling. For selvfølgelig kan du selv sætte din egen Exchange-server, SharePoint-Server og Lync-infrastruktur op. Du kan selv vedligeholde din Microsoft Office-software og installere opdateringer hver måned. Men hvor meget vil det koste?

At beholde kapaciteterne in-house kræver servere og netværksinfrastruktur foruden it-personale til at installere, vedligeholde og opdatere det hele. Oven i hatten skal du selv købe og vedligeholde Office-pakken.

Vælger du Office 365, tager Microsoft sig af det beskidte arbejde, så du ikke behøver tænke på det. Opdateringer sker uden at du behøver tænke over det. Når serveren crasher, er det Microsofts opgave at løse det. Når en harddisk skal udskiftes, tager Microsoft sig af det. Du får med andre ord fordelene af at bruge Office, uden at skulle få hovedpine over problemerne med at opdatere og vedligeholde.

Læs om forskellene på tilgængelighed på de to Office-muligheder.

Tilgængelighed

Med den cloudbaserede Office 365-løsning kan du få adgang til Word, Excel, Outlook og andre Microsoft Office-værktøjer alle steder fra og fra alle devices. Blot du har en netforbindelse.

Men det er ikke helt det samme salgsargument, som det plejede at være. For det første vil Microsoft pushe brugere af Office 2013 til at gemme filerne i den cloudbaserede SkyDrive eller på en SharePoint server. Så uanset om du vælger Office 2013 eller Office 365, vil dine data være tilgængelige med netforbindelse.

Noget andet er, at Office Web Apps allerede nu er gratis tilgængelige fra SkyDrive-sitet.

Så selv uden Office 365 kan brugere i dag skabe, se og redigere Word, Excel, PowerPoint og OneNote-filer fra nettet. Og så alligevel. For virksomheder, der har brug for SharePoint og ActiveDirectory og andre Office 365-elementer, der rækker udover den enkle redigering af eksempelvis Word-dokumenter, er Office 365 stadig værd at overveje.

Artiklen er fra PC World i USA. Oversat af Kirstine Kloster Andersen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.