Artikel top billede

Hjælp søges: Vil du være it-dommer?

Et stigende antal it-sager får danske domstole til at søge efter såkaldte it-sagkyndige vurderingsmænd.

Domstolene søger nu it-kloge hoveder til afgøre tvister.

"De danske domstole oplever et stigende antal sagen inden for it-området."

"For at løse sagerne er der behov for it-sagkyndige vurderingsmænd, og Voldgiftsinstituttet efterspørger nu it-kyndige, som kan afgive erklæringer om it-relaterede spørgsmål," fremgår det på IT-Branchens hjemmeside, der har lavet et opslag.

Her står der, at ansatte i IT-Branchens medlemsvirksomheder dermed kan "få mulighed for nye udfordringer som it-sagkyndig i tvistsager."

Skal fremvise it-erfaringer

Imidlertid kan man udfylde et skema fra Voldgiftsinstituttet, der skal sendes dertil.

Heri lyder nogle af spørgsmålene om man har særligt kendskab til programmering, systemudvikling, fejlfinding.

"Systemfærdigheder (for eksempel særligt kendskab til styresystemer, periferiudstyr, ERP, produktions- eller overvågningssystemer)".

Eller:

"Produktfærdigheder (for eksempel SAP, Oracle, BEA el. lign.)"

Endelig skal man angive, såfremt man har erfaring med it-kontrakter eller kan bryste sig af at have et "Forfatterskab til tekniske redegørelser".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere