Artikel top billede

Se det ske: Disse net-angreb finder sted i dette øjeblik

Se, hvor mange cyberangreb, der foregår lige nu, via et verdenskort, der opdateres i realtid.

Læs også:

USA: Derfor er cyberangreb en kæmpetrussel

Internet-trusler skræmmer mere end Al-Qaeda

På hjemmesiden HoneyMap kan du i realtid se, hvor mange cyberangreb, der foretages lige nu.

Hjemmesiden viser live, hvor mange angreb der registreres og rapporteres til Honeynet project. Formålet er at opsnappe angreb via en bred vifte af falske webservices.

Ved at opsnappe angreb er det muligt for udviklerne af projektet at fange den malware, der angriber de falske services.

På den måde kan udviklerne i ro og mag studere koden efterfølgende.

Følg angreb live

På hjemmeside kan du følge med i de angreb, som projektets sensorer registrerer og formilder videre til hjemmesiden.

Sensorerne består af såkaldte honeypots, der emulerer forskellige former for services. Projektets honeypots simulerer blandt andet http, ftp, tftp, MSSQL, MySQL, SIP (VoIP) protokoller og almindelig browserbrug.

Det vil sige, at det altså ikke er et billede, der viser alle angreb, der foregår på verdensplan, men kun de angreb som projektets deltagere vidererapporterer til HoneyMap.

Hjemmesiden er skabt af non-profit organisationen The Honeynet Project, der har til erklæret formål at bruge de opsamlede data til at udvikle sikkerhedsværktøjer, der ifølge hjemmesiden benyttes af både offentlige og private virksomheder.

Læs også:

USA: Derfor er cyberangreb en kæmpetrussel

Internet-trusler skræmmer mere end Al-Qaeda
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.