Top 10: Her er årets mest populære historier

Vi har bragt hundredvis af artikler gennem 2012, og nogle har været mere populære end andre. Her er de 10 mest læste artikler.

Der er en ting, som I læsere holder af, og det er test og anmeldelser. Gennem 2012 har vi bragt adskillige, og de topper også listen over de mest læste artikler.

1. Stortest: Her er de bedste gratis antivirus-programmer
Kan gratis sikkerhedssoftware virkelig beskytte din pc? Svaret er ja, hvis du vælger det rette produkt. Læs her en test af de mest pålidelige gratis sikkerhedsprogrammer.
Link

2. Test: Her er den bedste supertynde bærbar lige nu
Vi har det seneste år testet adskillige supertynde 13 tommer bærbare computere - de såkaldte ultrabooks. Men hvilke modeller er de bedste lige nu? Vi giver dig overblikket.
Link

3. Test: Her er de bedste SSD-diske
Vi kårer de bedste SSD-diske blandt 20 testede modeller. Hvis du overvejer at udskifte din gamle harddiske med en lynhurtig SSD, skal du kigge med her.
Link

4. Fem dage med Windows 8: Hit eller flop?
Hvordan er det at skifte til Windows 8? Hvad fungerer, og hvad fungerer ikke? Her er dommen over Microsofts nye styresystem efter fem dage i medgang og modgang.
Link

5. Test: iPhone 4S i kamp mod tre Android-supermobiler
Vi har testet de aktuelt mest interessante telefoner, som er ude i butikkerne lige nu. Hvilken er bedst? Samsung Galaxy SIII, HTC One X, LG Optimus 4X HD eller iPhone 4S. Kan Android endelig knuse Apple?
Link

6. Sådan gør du Android hurtigere og mere sikker end iPhone
Følger du disse otte råd, gør du din Android-telefon hurtigere, mere sikker og giver den længere batterilevetid.
Link

7. Her er fem sjove danske websider du skal kende
Trænger dine lattermuskler til en omgang fitness på dansk? Vi viser vej til fem websider fyldt med humor og vanvittig satire.
Link

8. Test: Så god er Ikeas fladskærm
Ikeas kommende fladskærme er billige - men er de også gode? I samarbejde med vores svenske kolleger har vi testet den nye hjemmebio-løsning, som snart kommer til salg i Danmark.
Link

9. Test: Så godt er Samsung Smart Tv
Med et internet-tv fra Samsung kan du gå amok i videoudlejning over nettet og en verden af internettjenester. Men virker det?
Link

10. Stortest: Her er den bedste browser
Vi tester her Google Chrome, Microsoft Internet Explorer og Mozilla Firefox på hastighed, sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
Link
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Per Kogut ser tilbage på halvt år med kontroltab: "Jeg havde håbet, at jeg kunne være mere i kontrol, end tilfældet har været"
Interview: NNIT-boss Per Kogut har udpeget tre nøglepunkter, der beskriver selskabets første seks månender i 2020. Problemet er bare, at han kun kan kontrollere et af punkterne. Det huer ikke topchefen. "Vi er hverken i kontrol med corona eller, hvad Novo Nordisk gør, så vi er kun i kontrol med vores nye strategi," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?