Top 10: Her er årets mest populære historier

Vi har bragt hundredvis af artikler gennem 2012, og nogle har været mere populære end andre. Her er de 10 mest læste artikler.

Der er en ting, som I læsere holder af, og det er test og anmeldelser. Gennem 2012 har vi bragt adskillige, og de topper også listen over de mest læste artikler.

1. Stortest: Her er de bedste gratis antivirus-programmer
Kan gratis sikkerhedssoftware virkelig beskytte din pc? Svaret er ja, hvis du vælger det rette produkt. Læs her en test af de mest pålidelige gratis sikkerhedsprogrammer.
Link

2. Test: Her er den bedste supertynde bærbar lige nu
Vi har det seneste år testet adskillige supertynde 13 tommer bærbare computere - de såkaldte ultrabooks. Men hvilke modeller er de bedste lige nu? Vi giver dig overblikket.
Link

3. Test: Her er de bedste SSD-diske
Vi kårer de bedste SSD-diske blandt 20 testede modeller. Hvis du overvejer at udskifte din gamle harddiske med en lynhurtig SSD, skal du kigge med her.
Link

4. Fem dage med Windows 8: Hit eller flop?
Hvordan er det at skifte til Windows 8? Hvad fungerer, og hvad fungerer ikke? Her er dommen over Microsofts nye styresystem efter fem dage i medgang og modgang.
Link

5. Test: iPhone 4S i kamp mod tre Android-supermobiler
Vi har testet de aktuelt mest interessante telefoner, som er ude i butikkerne lige nu. Hvilken er bedst? Samsung Galaxy SIII, HTC One X, LG Optimus 4X HD eller iPhone 4S. Kan Android endelig knuse Apple?
Link

6. Sådan gør du Android hurtigere og mere sikker end iPhone

Følger du disse otte råd, gør du din Android-telefon hurtigere, mere sikker og giver den længere batterilevetid.
Link

7. Her er fem sjove danske websider du skal kende

Trænger dine lattermuskler til en omgang fitness på dansk? Vi viser vej til fem websider fyldt med humor og vanvittig satire.
Link

8. Test: Så god er Ikeas fladskærm
Ikeas kommende fladskærme er billige - men er de også gode? I samarbejde med vores svenske kolleger har vi testet den nye hjemmebio-løsning, som snart kommer til salg i Danmark.
Link

9. Test: Så godt er Samsung Smart Tv
Med et internet-tv fra Samsung kan du gå amok i videoudlejning over nettet og en verden af internettjenester. Men virker det?
Link

10. Stortest: Her er den bedste browser
Vi tester her Google Chrome, Microsoft Internet Explorer og Mozilla Firefox på hastighed, sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
Link
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende nye releases med flere års mellemrum
Microsoft skrotter sin hidtidige hastige udrulningsplan for Windows Server. Fra og med lanceringen af Windows Server 2022 vil Microsoft udsende nye releases hvert andet eller tredje år.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.