Top 10: Her er årets mest populære historier

Vi har bragt hundredvis af artikler gennem 2012, og nogle har været mere populære end andre. Her er de 10 mest læste artikler.

Der er en ting, som I læsere holder af, og det er test og anmeldelser. Gennem 2012 har vi bragt adskillige, og de topper også listen over de mest læste artikler.

1. Stortest: Her er de bedste gratis antivirus-programmer
Kan gratis sikkerhedssoftware virkelig beskytte din pc? Svaret er ja, hvis du vælger det rette produkt. Læs her en test af de mest pålidelige gratis sikkerhedsprogrammer.
Link

2. Test: Her er den bedste supertynde bærbar lige nu
Vi har det seneste år testet adskillige supertynde 13 tommer bærbare computere - de såkaldte ultrabooks. Men hvilke modeller er de bedste lige nu? Vi giver dig overblikket.
Link

3. Test: Her er de bedste SSD-diske
Vi kårer de bedste SSD-diske blandt 20 testede modeller. Hvis du overvejer at udskifte din gamle harddiske med en lynhurtig SSD, skal du kigge med her.
Link

4. Fem dage med Windows 8: Hit eller flop?
Hvordan er det at skifte til Windows 8? Hvad fungerer, og hvad fungerer ikke? Her er dommen over Microsofts nye styresystem efter fem dage i medgang og modgang.
Link

5. Test: iPhone 4S i kamp mod tre Android-supermobiler
Vi har testet de aktuelt mest interessante telefoner, som er ude i butikkerne lige nu. Hvilken er bedst? Samsung Galaxy SIII, HTC One X, LG Optimus 4X HD eller iPhone 4S. Kan Android endelig knuse Apple?
Link

6. Sådan gør du Android hurtigere og mere sikker end iPhone

Følger du disse otte råd, gør du din Android-telefon hurtigere, mere sikker og giver den længere batterilevetid.
Link

7. Her er fem sjove danske websider du skal kende

Trænger dine lattermuskler til en omgang fitness på dansk? Vi viser vej til fem websider fyldt med humor og vanvittig satire.
Link

8. Test: Så god er Ikeas fladskærm
Ikeas kommende fladskærme er billige - men er de også gode? I samarbejde med vores svenske kolleger har vi testet den nye hjemmebio-løsning, som snart kommer til salg i Danmark.
Link

9. Test: Så godt er Samsung Smart Tv
Med et internet-tv fra Samsung kan du gå amok i videoudlejning over nettet og en verden af internettjenester. Men virker det?
Link

10. Stortest: Her er den bedste browser
Vi tester her Google Chrome, Microsoft Internet Explorer og Mozilla Firefox på hastighed, sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
Link




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere