Konkurrence: Giv computeren en ny bodyguard

Vi sætter tre eksemplarer af Kaspersky Internet Security 2013 på højkant. Se her hvordan du deltager i konkurrencen og beskytter din pc mod virus og onlinesvindel.

Er din computer opdateret med den nyeste antivirus? Er du sikret mod onlinesvindlere på jagt efter dit kreditkort eller adgang til din PayPal-konto?

Hvis sikkerhedsniveauet på din pc er lavere end på atomkraftværket i The Simpsons, er der risiko for at ende i en rigtig skidt situation.

Men fortvivl ikke. Vi sætter tre eksemplarer af Kaspersky Internet Security 2013 på højkant.

Programmet sørger for at blokere for virus og spam, og samtidig har det særlig fokus på onlinesvindel.

Med funktionen Safe Money beskyttes computeren og brugeren mod online tyveknægte, der forsøger at tømme dankortet, når du shopper på nettet eller lægger vejen forbi netbanken.

Blandt andet kan Kaspersky Internet Security 2013 efterprøve ægtheden af en betalingsside for at sikre, at den ikke er forfalsket, eller tyve har fået adgang til den.

Du kan deltage i konkurrencen om de tre eksemplarer af
Kaspersky Internet Security 2013 ved at klikke her.

Konkurrencen kører frem til fredag den 4. januar 2013 klokken 12.00.

Det er kun tilladt at deltage én gang, og forsøg på snyd fører til udelukkelse af konkurrencen.

De tre heldige vindere af konkurrencen får direkte besked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske kommuner holder vejret efter EU-afgørelse: Eksperter anbefaler gennemgang af it-kontrakter
Konsekvenserne af den seneste dom fra EU-domstolen svæver fortsat i det uvisse. Det mærker man særligt hos de danske kommune, der afventer reaktion fra de europæiske datatilsyn.
Computerworld
Pengene fosser ud af MobilePays kasse: Har tabt 157,6 millioner kroner i 2019
MobilPay kommer ud af 2019 med et dundrende underskud 157,6 millioner kroner.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Cisco Webex: Giv medarbejderne fleksible arbejdsforhold med et højteknologisk og sikkert webbaseret online-mødesystem
Corona-krisen har for alvor gjort fleksible arbejdsforhold til dagligdag, og for mange virksomheder bliver det også en del af fremtiden. En vigtig del af den udvikling er sikre og effektive samarbejdssystemer, så medarbejdere kan holde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i høj kvalitet. I dette whitepaper fra Netteam får du indsigt i Cisco Webex, som er et webbaseret online mødesystem. Det er en sikker og brugervenlig løsning, der integrerer både audio, video og webkonferencer. Et enkelt tryk på knappen og du er i gang med et møde, hvor du kan se, høre, skrive på whiteboard og dele dokumenter med andre mødedeltagere. Det hele er beskyttet af Cisco Talos sikkerhedsintelligens, som er markedets stærkeste beskyttelse mod cyberangreb.