Konkurrence: Giv computeren en ny bodyguard

Vi sætter tre eksemplarer af Kaspersky Internet Security 2013 på højkant. Se her hvordan du deltager i konkurrencen og beskytter din pc mod virus og onlinesvindel.

Er din computer opdateret med den nyeste antivirus? Er du sikret mod onlinesvindlere på jagt efter dit kreditkort eller adgang til din PayPal-konto?

Hvis sikkerhedsniveauet på din pc er lavere end på atomkraftværket i The Simpsons, er der risiko for at ende i en rigtig skidt situation.

Men fortvivl ikke. Vi sætter tre eksemplarer af Kaspersky Internet Security 2013 på højkant.

Programmet sørger for at blokere for virus og spam, og samtidig har det særlig fokus på onlinesvindel.

Med funktionen Safe Money beskyttes computeren og brugeren mod online tyveknægte, der forsøger at tømme dankortet, når du shopper på nettet eller lægger vejen forbi netbanken.

Blandt andet kan Kaspersky Internet Security 2013 efterprøve ægtheden af en betalingsside for at sikre, at den ikke er forfalsket, eller tyve har fået adgang til den.

Du kan deltage i konkurrencen om de tre eksemplarer af
Kaspersky Internet Security 2013 ved at klikke her.

Konkurrencen kører frem til fredag den 4. januar 2013 klokken 12.00.

Det er kun tilladt at deltage én gang, og forsøg på snyd fører til udelukkelse af konkurrencen.

De tre heldige vindere af konkurrencen får direkte besked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Pandoras store it-investeringer har ført til fordobling af onlinesalget under corona
Allerede inden coronakrisens indtog havde smykkegiganten Pandora investeret kraftigt i digitalisering. Det var de her investeringer, der var med til at fordoble Pandoras onlinesalg alt imens selskabets butikker var tvangslukkede.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.