Artikel top billede

Flytning gav knubs - men nu bliver telefonen taget

Image 2012: Årets mavepuster i image-undersøgelsen fik Sikkerhedsdistributøren Abus Security Center.

Abus Security Center har den tvivlsomme ære at være den distributør i årets undersøgelse, der får de største hug fra forhandlerne.

Hele ni pladser fra nummer 24 til nummer 33 dykker sikkerheds- og alarm-distributøren i årets undersøgelse.

Det kommer noget bag på Lars Ritt Berthelsen, der er skandinavisk salgschef for Abus Security Center.

"Jeg forstår det ikke helt. Det svarer ikke til det billede, jeg har," lyder hans umiddelbare kommentar

Måske hænger det hele alligevel sammen. Mere om det senere.

Årsagen, til at Lars Ritt Berthelsen står lidt uforstående over for forhandlernes dom i årets image-undersøgelse, er, at Abus Security Center i Danmark er blevet fusioneret med hele Abus-gruppen i Danmark.


Det vil sige, at Abus Security Center fra 1. januar 2012 er blevet en del af samme hus, hvor distributionen af cykelhjelme, scooter-låse og mekanisk sikkerhed hører hjemme.

Nu er vi der, hvor vi skal være

"Jeg ser det som en fantastisk positiv ting, fordi vi rent faktisk er blevet flere nu, og vi har fået egen teknisk afdeling og egen logistik. Så jeg føler faktisk, at vi nu er, hvor vi skal være," siger Lars Ritt Berthelsen.

Men på spørgsmålet om, hvorvidt sammenlægningen er gået helt uproblematisk, erkender Lars Ritt Berthelsen, at selve processen med at lægge Abus-aktiviteterne sammen i Danmark kan have givet støj på linjen over for forhandlerne og derfor have påvirket deres dom i Image 2012.

"Det er klart, at det første halve år har der manglet nogle ting og sager. Blandt andet forsyning af manualer på hjemmesiden og andet. Man har jo i firmaet et rent strukturelt omdrejningspunkt, som i vores tilfælde var 1. januar, men derefter er der jo nogle ting, der skal indarbejdes. Og det kan sagtens have været med til at påvirke resultatet," indrømmer Lars Ritt Berthelsen.

Han ser dog positivt på fremtiden. Abus har nu egen logistik, hvor varerne kommer til forhandlerne fra eget dansk lager og ikke fra Tyskland, som det tidligere var tilfældet.

"Og nu bliver telefonen taget. Tidligere var der kun mig og en supporter til at køre butikken Nu kommer jeg rent faktisk ud og besøger kunder," konstaterer Lars Ritt Berthelsen muntert.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.