Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Also Actebis overgår sig selv

IFO-analytiker er imponeret over, hvor godt Also Actebis står sig med forhandlerne.

Also Actebis leverer i Image-undersøgelsen 2012 et bundsolidt resultat. Ikke blot sætter Also Actebis sig på den samlede førsteplads blandt distributørerne.

Ikke blot snupper man samtlige topplaceringer i de enkelte kategorier, som forhandlerne bedømmer distributørerne ud fra.

Oven i købet forbedrer man den konkrete score på en række parametre, fortæller manden bag Image-undersøgelsen, Palle Klinke Hansen fra IFO - Institut for Opinionsanalyse.


Karakteristisk nok er forbedringerne mest på helt basale discipliner som leveringssikkerhed og leveringstid - men også når det gælder vurderingen af de enkelte medarbejderes kompetencer, produktenes salgbarhed, serviceniveau og en tårnhøj troværdighed.

Eneste lillebitte plet på triumfen er, at konkurrenterne fra Tech Data scorer - en lille smule - højere på forhandlernes kendskab til det enkelte firma.

"Man skulle ikke tro, det var muligt. Men Also Actebis slår i den grad i år sin nu mangeårige førsteplads som kanalens mest foretrukne distributør fast med syvtommersøm og sætter dermed helt nye standarder for, hvad der skal til, for at forhandlerne er tilfredse. Det er nærmest naturstridigt, at Also Actebis samtidig leverer den største vækst i imagepoint, som virksomheden har oplevet siden 2005," siger Palle Klinke Hansen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.