Artikel top billede

App Store sætter vild rekord

Næsten halvdelen af det gigantiske antal downloads er ganske nye.

Computerworld News Service: App Store har leveret 40 milliarder downloads siden lanceringen, lyder det fra Apple i en pressemeddelelse.

Heraf blev de næsten 20 milliarder downloads leveret i 2012.

Der er mere ere end 500 millioner aktive iTunes-konti tilknyttet App Store, og Apple leverede mere end to milliarder downloads alene i december.

Udviklerne har tilsammen bygget 775.000 apps og tjent i omegnen af 39,8 milliarder kroner.

Apple understreger, at de 40 milliarder downloads virkelig er lige så imponerende mange, som det lyder: Dette antal er nemlig fraregnet redownloads og opdateringer.

I pressemeddelelsen nævner Apple adskillige af de mest succesfulde apps, heriblandt Temple Run, Fipboard, Uber og Action Movie FX.

App Store blev lanceret i 2008 med 552 apps.

Prognosen fra førende eksperter lyder, at hvis Apples applikations-butik fortsætter med at vokse som hidtil, vil der næste torsdag blive downloadet intet mindre end halvtredive fantasillioner apps. Sådan cirka.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere