Artikel top billede

Sådan reagerer Telenor på barsk dom fra kunderne

Telenor melder klart ud efter ny undersøgelse af kundetilfredshed, der sender virksomheden ned på en absolut sidsteplads.

Læs også:

Her er de bedste og de værste danske internetudbydere

Nu får du klar besked om din reelle internet-hastighed

Telenor er helt klar i mælet efter indtagelsen af sidstepladsen i kundetilfredsundersøgelsen BrancheIndex Internet 2013.

"Vi tager det meget seriøst, og vi er ikke tilfredse med resultatet," siger Mikkel Drucker, der er markedsdirektør i Telenor.

Markedsdirektøren erkender, at virksomheden ikke har levet op til høj kundetilfredshed set over det sidste år.

Telenor vil derfor indføre større gennemsigtighed, når det handler om angivelsen af bredbåndshastigheder, som i dag markedsføres som såkaldte 'op til' hastigheder.

Sådan vil Telenor oplyse kunderne om hastigheden
Netop markedsføringen omkring hastigheden af det bredbånd, som forbrugerne køber, står overfor ændringer, når den nye markedsføringslovgivning træder i kraft fra 1. marts.

Hvordan vil jeres markedsføring foregå fremover?

"Vi kommunikerer fremadrettet minimum og maksimum hastigheder, så det bliver mere transparent, når det handler om forbrugerens forventninger til hastighederne."

Så I vil ikke give kunden en nøjagtig hastighedsafstemning?

"For de kunder, der er interesserede, foretager vi en måling, der viser, hvordan dækning og hastighed er i deres område. Den ydelse leverer vi allerede i dag blandt andet gennem vores kundeservice." siger Mikkel Drucker.

Ændringer vil hjælpe på oplevelsen

Mikkel Drucker fremhæver en række ændringer, som Telenor for nyligt har gennemført for at give kunderne en bedre oplevelse.

"Vi har senest foretaget ændringer i form af den måde, vi leverer fakturaer på. Og vi har blandt andet fjernet et gebyr og indført en simplere faktura, så det skaber et bedre overblik for vores kunder," siger han.

Det er samtidig Telenors holdning, at kundetilfredsheden ikke kun afhænger af hastigheden på kundernes bredbånd.

"Kundeoplevelsen sker ikke kun gennem vores internetleverance, det sker også gennem al den interaktion, som der foregår med os som virksomhed." afslutter han.

Læs også:

Her er de bedste og de værste danske internetudbydere

Nu får du klar besked om din reelle internet-hastighed
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.