Artikel top billede

IBM sætter seks milliarder kroner af til udvikling af ny flash

Flash-hukommelse er fremtiden, mener IBM, der sætter en enorm sum af til at udvikle nye flashbaserede produkter. Nye test-centre på vej i Europa.

IBM vil investere op mod en milliard dollar - knap 5,7 milliarder kroner - i udviklingen af nye flash-baserede produkter.

På tegnebrættet er udviklingen af en helt ny produktlinie, der udelukkende skal bestå af flash-baserede produkter.

"Både økonomisk og performance-mæssigt er flash nu ved et punkt, hvor teknologien kan få revolutionerende betydning for virksommheder - ikke mindst når det gælder transaktionstunge applikationer," lyder det fra Ambuh Goyal, der er IBM-chef system-storage.

Vi befinder os i en tid, hvor udviklingen buldrer frem på mange områder i it-markedet. Det gælder både big data, sociale tendenser, mobile tendenser og cloud.

Hurtigere, hurtigere, hurtigere

"Tilsammen betyder det, at virksomhederne efterspørger hurtigere og langt mere effektiv adgang til forretnings-data. Og den hurtige adgang mener vi, at flash kan komme til at levere," siger Ambuh Goyal.

De 5,6 milliarder kroner skal gå til udvikling, design og integrering af flash-baserede produkter på tværs af IBM's portefølje af servere, storage-systemer og middleware.

Som led i satsningen vil selskabet åbne 12 såkaldte kompetence-centre forskellige steder i verde - blandt andet i Tyskland, Storbritannien og Frankrig - hvor kunder kan få lejlighed til at afprøve forskellige scenarier med 'rigtige' data.

Ideen er, at kunderne med egne øjne skal kunne se, hvor meget hurtigere de flash-baserede produkter er - ikke mindst når det gælder mission-kritiske workloads.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere