IBM sætter seks milliarder kroner af til udvikling af ny flash

Flash-hukommelse er fremtiden, mener IBM, der sætter en enorm sum af til at udvikle nye flashbaserede produkter. Nye test-centre på vej i Europa.

IBM vil investere op mod en milliard dollar - knap 5,7 milliarder kroner - i udviklingen af nye flash-baserede produkter.

På tegnebrættet er udviklingen af en helt ny produktlinie, der udelukkende skal bestå af flash-baserede produkter.

"Både økonomisk og performance-mæssigt er flash nu ved et punkt, hvor teknologien kan få revolutionerende betydning for virksommheder - ikke mindst når det gælder transaktionstunge applikationer," lyder det fra Ambuh Goyal, der er IBM-chef system-storage.

Vi befinder os i en tid, hvor udviklingen buldrer frem på mange områder i it-markedet. Det gælder både big data, sociale tendenser, mobile tendenser og cloud.

Hurtigere, hurtigere, hurtigere
"Tilsammen betyder det, at virksomhederne efterspørger hurtigere og langt mere effektiv adgang til forretnings-data. Og den hurtige adgang mener vi, at flash kan komme til at levere," siger Ambuh Goyal.

De 5,6 milliarder kroner skal gå til udvikling, design og integrering af flash-baserede produkter på tværs af IBM's portefølje af servere, storage-systemer og middleware.

Som led i satsningen vil selskabet åbne 12 såkaldte kompetence-centre forskellige steder i verde - blandt andet i Tyskland, Storbritannien og Frankrig - hvor kunder kan få lejlighed til at afprøve forskellige scenarier med 'rigtige' data.

Ideen er, at kunderne med egne øjne skal kunne se, hvor meget hurtigere de flash-baserede produkter er - ikke mindst når det gælder mission-kritiske workloads.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.