Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

IBM sætter seks milliarder kroner af til udvikling af ny flash

Flash-hukommelse er fremtiden, mener IBM, der sætter en enorm sum af til at udvikle nye flashbaserede produkter. Nye test-centre på vej i Europa.

IBM vil investere op mod en milliard dollar - knap 5,7 milliarder kroner - i udviklingen af nye flash-baserede produkter.

På tegnebrættet er udviklingen af en helt ny produktlinie, der udelukkende skal bestå af flash-baserede produkter.

"Både økonomisk og performance-mæssigt er flash nu ved et punkt, hvor teknologien kan få revolutionerende betydning for virksommheder - ikke mindst når det gælder transaktionstunge applikationer," lyder det fra Ambuh Goyal, der er IBM-chef system-storage.

Vi befinder os i en tid, hvor udviklingen buldrer frem på mange områder i it-markedet. Det gælder både big data, sociale tendenser, mobile tendenser og cloud.

Hurtigere, hurtigere, hurtigere

"Tilsammen betyder det, at virksomhederne efterspørger hurtigere og langt mere effektiv adgang til forretnings-data. Og den hurtige adgang mener vi, at flash kan komme til at levere," siger Ambuh Goyal.

De 5,6 milliarder kroner skal gå til udvikling, design og integrering af flash-baserede produkter på tværs af IBM's portefølje af servere, storage-systemer og middleware.

Som led i satsningen vil selskabet åbne 12 såkaldte kompetence-centre forskellige steder i verde - blandt andet i Tyskland, Storbritannien og Frankrig - hvor kunder kan få lejlighed til at afprøve forskellige scenarier med 'rigtige' data.

Ideen er, at kunderne med egne øjne skal kunne se, hvor meget hurtigere de flash-baserede produkter er - ikke mindst når det gælder mission-kritiske workloads.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


Dell Technologies Forum

Se hvilke løsninger, der kan give jeres virksomhed de næste banebrydende resultater Mød brancheeksperter, vær med til spændende breakout-sessioner og interaktive oplevelser, og lær mere om løsninger inden for alt fra multicloud-strategi som as-a-Service, AI-baserede beslutningsprocesser i edge-miljøer til moderne og sikker cyber resilience.

25. oktober 2022 | Læs mere


Computerworld
Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital