Her er Danmarks fem bedste CIO'er: Så dygtige er de

Årets CIO 2013: Her er Danmarks fem bedste it-chefer. Se her, hvad de kan.

Visionære. Vidende. Og dygtige strateger.

Danmarks fem dygtigste og bedste CIO'er har mange evner, og de mestrer alle deres job til perfektion.

Om få dage kårer Computerworld, SAS Institute og IDC den bedste af de fem. Vinderen får titlen Årets CIO 2013.

Det sker til et stort arrangement på Den blå Planet i København med deltagelse af en række af de mest betydende og prominente personer fra den danske it-branche.

Indgående viden
For den moderne top-CIO er det nødvendigt både at have indgående teknologisk viden, strategiske evner samt dyb kendskab til den forretning, som virksomheden lever af.

Vi er for længst forbi den tid, hvor en CIO alene skulle sørge for, at serverne, computerne og it-systemerne kørte, så forretningsfolkene, sælgerne, produktfolkene og de øvrige chefer kunne passe deres arbejde.

I dag er it en så vigtig del af forretnings-driften, at CIO'en ofte er en nøgleperson i virksomhedens succes.

Sidste år vandt Saxo Banks CIO, Mikael Munck, titlen som Årets CIO 2012. Du kan læse om hans projekt her: Når lysets hastighed er begrænsningen.

Her er de fem
Computerworld har i de seneste uger bragt store interview med de fem fem nominerede til titlen som Årets CIO 2013.

Klik på hvert link herunder for at få læse mere de nomineredes forretninger og deres hovedudfordringer netop nu:

- Henrik Amsinck, Lego.

- Jens Hartmann, Grundfos.

- Per Kjersgaard Rasmussen, ATP.

- Anders Skovgaard, Coloplast.

- Mark Scotland, Damco.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.