Artikel top billede

Med dette monstrum flytter virtual reality ind i din dagligstue

Det fylder godt i stuen og vejer 50 kg. Til gengæld får du en vild kombination af en gaming-konsol og løbemaskine.

I 90'erne var virtual reality noget, der omfattede gigantiske 3D-hamsterhjul og store hjelmskærme - som her hos Aerosmith.

Og det er åbenbart på vej tilbage.

Omni, der for nylig fandt finansiering på Kickstarter, gør det muligt at bevæge sig rundt i spil - ved at bevæge sig.

Det løbebånds-lignende monstrum vejer 50-60 kilo og fylder godt i stuen. Til gengæld er det noget mere avanceret end Nintendo Wii, der for alvor bragte fysisk aktivitet ind i computerspillene.

Løbebåndet kan registrere, i hvilken retning personen løber. Om han løber, går, hopper eller dukker sig. På den måde skulle det være muligt at styre Hitman med sine egne bevægelser. Skaberne hos Virtuix hævder, at alle spil, der kan kontrolleres med keyboard-taster, også kan snakke sammen med Omni.

Prisen bliver i omegnen af 2.500 kroner, når den kommer på markedet til marts næste år.

Virker sammen med Oculus Rift

Det er meningen, at Omni skal parres med en anden ny spil-teknologi: Oculus Rift.

Et 3D-brille-headset, der i forening med Omni skulle give spilleren en totaloplevelse.

Oculus Rift blev også startet som et Kickstarter-projekt. 3D-brillerne er åbenbart ret virkelighedsnære. Det kan man se i mange YouTube-videoer, hvor testere bliver svimle eller får kvalme af oplevelsen.

SE OGSÅ:

Galleri: Verdens fedeste gamer-stole
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere