Med dette monstrum flytter virtual reality ind i din dagligstue

Det fylder godt i stuen og vejer 50 kg. Til gengæld får du en vild kombination af en gaming-konsol og løbemaskine.

I 90'erne var virtual reality noget, der omfattede gigantiske 3D-hamsterhjul og store hjelmskærme - som her hos Aerosmith.

Og det er åbenbart på vej tilbage.

Omni, der for nylig fandt finansiering på Kickstarter, gør det muligt at bevæge sig rundt i spil - ved at bevæge sig.

Det løbebånds-lignende monstrum vejer 50-60 kilo og fylder godt i stuen. Til gengæld er det noget mere avanceret end Nintendo Wii, der for alvor bragte fysisk aktivitet ind i computerspillene.

Løbebåndet kan registrere, i hvilken retning personen løber. Om han løber, går, hopper eller dukker sig. På den måde skulle det være muligt at styre Hitman med sine egne bevægelser. Skaberne hos Virtuix hævder, at alle spil, der kan kontrolleres med keyboard-taster, også kan snakke sammen med Omni.

Prisen bliver i omegnen af 2.500 kroner, når den kommer på markedet til marts næste år.

Virker sammen med Oculus Rift
Det er meningen, at Omni skal parres med en anden ny spil-teknologi: Oculus Rift.

Et 3D-brille-headset, der i forening med Omni skulle give spilleren en totaloplevelse.

Oculus Rift blev også startet som et Kickstarter-projekt. 3D-brillerne er åbenbart ret virkelighedsnære. Det kan man se i mange YouTube-videoer, hvor testere bliver svimle eller får kvalme af oplevelsen.SE OGSÅ:

Galleri: Verdens fedeste gamer-stole
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Justitsminister Nick Hækkerup efter kritik: Derfor bliver Datatilsynet beskåret
Datatilsynet står til at blive beskåret i de kommende år. Det betyder blandt andet færre medarbejdere hos tilsynet i de kommende år. Her er Justitsministeriets forklaring.
Computerworld
For to år siden nedsænkede Microsoft 864 servere i Nordsøen: Nu er datacenteret på land igen - se resultatet her
Microsoft har efter to år hævet sit undervands-datacenter op af Nordsøen. Her er de erfaringer, selskabet har gjort sig.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Den store test: Configurable Business Documents vs. SSRS og Lasernet
3 Output Management løsninger i direkte sammenligning. Vi har sat markedets 3 mest populære dokumenthåndteringsværktøjer under lup og vurderet bl.a. anvendelsesområder, muligheder og begrænsninger for hver løsning. Whitepaperet giver dig et overblik over forskellige muligheder indenfor implementering, design, udvikling og vedligeholdelse af eksterne ERP business documenter i Microsoft Dynamics 365 til Finance & Operations.