Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen (Foto: Povl D. Rasmussen)

Millioner af TDC-kunder ramt af nedbrud

Millioner af TDC-kunder i Danmark, Sverige og Norge har her til morgen problemer.

Flere af TDC's små tre million kunder i Danmark plus mange af TDC's mobil-kunder i Sverige og Norge har hertil morgen problemer med at sende og modtage sms'er og mms'er.

Fejlen opstod ifølge TDC's presseafdeling klokken fire i morges.

"Vi kan konstatere, at cirka 50 procent af beskederne ikke kommer frem, men det er ikke sådan, at vi kan sige, at halvdelen af kunderne er ramt. Ligeledes kan vi heller ikke sige noget om, at kunder i specifikke egne af landet er ramt," fortæller TDC-kommunikationsrådgiver Camilla Sebelius Jørgensen.

Hun siger til Computerworld, at nedbruddet skyldes en softwarefejl på det administrationssystem, som udsender sms'erne og mms'erne til selskabets millionvis af nordiske kunder.

Prøv igen

Men selv om man ikke har haft held til at udsende beskeder i første omgang, er der ifølge TDC håb, hvis man har lidt tålmodighed.

"Beskederne ryger igennem to serversystemer, så hvis det ikke lykkes i første omgang, kan man godt prøve igen," siger Camilla Sebelius Jørgensen fra TDC.

Computerworld har forsøgt at sende sms'er hele morgenen - dog uden held.

TDC forklarer, at fejlen forventes udbedret omkring klokken 9.30.

Computerworld følger sagen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere