Artikel top billede

Så tæt er falsk iPhone 5 på at ligne den ægte vare

Det kan være svært at spotte en falsk iPhone 5, hvis den er lige så gennemført som nogle af de falske modeller, der er blevet solgt i Danmark. Se her hvad der stikker ud.

I foråret 2013 blev der i København solgt over 300 eksemplarer af falske iPhone 5 via en butik på Vesterbrogade.

Mobilerne er pakket ind i emballage, der ligner den ægte vare, og telefonerne er også yderst vellignende.

Der er dog små detaljer, som afslører, at de ikke er produceret af Apple.

I denne video kan du se to af de falske modeller, der er en del af det parti importerede telefoner, som har været til salg i Danmark:

En 44-årig mand er dømt i sagen om de falske telefoner, og i sagen indgik også en del punkter om anden økonomisk kriminalitet.

Ved byretten fik han fire års fængsel og en bøde på flere millioner kroner. Sagen er anket til landsretten, og du kan læse mere om den her.

Softwaren på de falske telefoner er i øvrig virkelig elendig, og i dette galleri kan du se, hvordan telefonerne ser ud, når de er startet op.

Der er også flere billeder af emballagen og de små detaljer, som afslører, at telefonerne er falske, i dette galleri.

Hvis du har været uheldig og købt en af de falske telefoner, eller ved i hvilket land de er produceret, hører vi gerne fra dig.

Kontakt: m.nielsen@cw.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere