Breaking:Nets med ny strategi: Vil sælge NemID og MitID

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

It-kæmpe opsluger flash-firma - her er fremtidens vinder-teknologi

Startup-virksomhed fra Silicon Valley udvikler avanceret teknologi til server-baseret flash.

It-giganten EMC opkøber et startup-firma fra Silicon Valley, som satser på at udvikle den lynhurtige flash-teknologi til brug i servere.

Firmaet DSSD skal styrke EMC på et tidspunkt, hvor der er større krav end nogensinde fra firmaer om at kunne håndtere store datamængder hurtigt og billigt.

"Mulighederne med flash vil blive tydelige, når kunderne bevæger sig til den tredje platform. Sammen med vores eksisterende flash-løsninger vil DSSD's teknologi kunne tilbyde helt nye løsninger til kunderne," siger EMC-topchef David Goulden.

Den tredje platform er en samlende betegnelse for de megatrends, vi ser i øjeblikket: Mobility, sociale medier, cloud og big data, som tilsammen skaber et behov for at kunne gemme og tilgå enorme datamængder hurtigt fra in-memory databaser.

DSSD-teknologien vil kunne fungere med platforme som SAP HANA, Mongo, Cloudera and Hadoop.

"Sammen med EMC vil vi kunne skabe en storage-løsning med hidtil uset latency og båndbredde," siger DSSD's bestyrelsesformand, Andy Bechtolsheim. Han fortsætter i DSSD som strategisk rådgiver.

Teknologien fra DSSD ventes klar næste år.

Læs også: Kendt it-firma: Du får fem millioner kroner, hvis du får problemer med vores nye flash-løsning
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital