Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

It-kæmpe opsluger flash-firma - her er fremtidens vinder-teknologi

Startup-virksomhed fra Silicon Valley udvikler avanceret teknologi til server-baseret flash.

It-giganten EMC opkøber et startup-firma fra Silicon Valley, som satser på at udvikle den lynhurtige flash-teknologi til brug i servere.

Firmaet DSSD skal styrke EMC på et tidspunkt, hvor der er større krav end nogensinde fra firmaer om at kunne håndtere store datamængder hurtigt og billigt.

"Mulighederne med flash vil blive tydelige, når kunderne bevæger sig til den tredje platform. Sammen med vores eksisterende flash-løsninger vil DSSD's teknologi kunne tilbyde helt nye løsninger til kunderne," siger EMC-topchef David Goulden.

Den tredje platform er en samlende betegnelse for de megatrends, vi ser i øjeblikket: Mobility, sociale medier, cloud og big data, som tilsammen skaber et behov for at kunne gemme og tilgå enorme datamængder hurtigt fra in-memory databaser.

DSSD-teknologien vil kunne fungere med platforme som SAP HANA, Mongo, Cloudera and Hadoop.

"Sammen med EMC vil vi kunne skabe en storage-løsning med hidtil uset latency og båndbredde," siger DSSD's bestyrelsesformand, Andy Bechtolsheim. Han fortsætter i DSSD som strategisk rådgiver.

Teknologien fra DSSD ventes klar næste år.

Læs også: Kendt it-firma: Du får fem millioner kroner, hvis du får problemer med vores nye flash-løsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere