Artikel top billede

It-kæmpe opsluger flash-firma - her er fremtidens vinder-teknologi

Startup-virksomhed fra Silicon Valley udvikler avanceret teknologi til server-baseret flash.

It-giganten EMC opkøber et startup-firma fra Silicon Valley, som satser på at udvikle den lynhurtige flash-teknologi til brug i servere.

Firmaet DSSD skal styrke EMC på et tidspunkt, hvor der er større krav end nogensinde fra firmaer om at kunne håndtere store datamængder hurtigt og billigt.

"Mulighederne med flash vil blive tydelige, når kunderne bevæger sig til den tredje platform. Sammen med vores eksisterende flash-løsninger vil DSSD's teknologi kunne tilbyde helt nye løsninger til kunderne," siger EMC-topchef David Goulden.

Den tredje platform er en samlende betegnelse for de megatrends, vi ser i øjeblikket: Mobility, sociale medier, cloud og big data, som tilsammen skaber et behov for at kunne gemme og tilgå enorme datamængder hurtigt fra in-memory databaser.

DSSD-teknologien vil kunne fungere med platforme som SAP HANA, Mongo, Cloudera and Hadoop.

"Sammen med EMC vil vi kunne skabe en storage-løsning med hidtil uset latency og båndbredde," siger DSSD's bestyrelsesformand, Andy Bechtolsheim. Han fortsætter i DSSD som strategisk rådgiver.

Teknologien fra DSSD ventes klar næste år.

Læs også: Kendt it-firma: Du får fem millioner kroner, hvis du får problemer med vores nye flash-løsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere