Artikel top billede

Ny gratis konference: Sådan scorer din virksomhed fremtidens it-stjerner

Computerworld vil gøre dig klogere på den nye generation af it-folk.

Kampen om den bedste it-arbejdskraft er hård. Men fortvivl ikke. Det er en kamp, som du kan vinde. 

Det kræver blot, at du deltager i Computerworlds gratis konference "Sådan finder og fastholder du de bedste it-medarbejdere," der finder sted den 22. maj på KEA - Københavns Erhvervsakademi. 

Her vil vi hjælpe dig på vej til succes på rekrutteringsmarkedet ved at lære dig, hvordan du kan tiltrække og fastholde den nye generation af it-medarbejdere. 

Arbejsgivere er usikre på de unge

Fremtidens it-medarbejdere strømmer i disse år ud på arbejdsmarkedet og omtales ofte som "millenium-generationen". Den består af unge, som er opvokset med internettet og den digitale forandring, som vi oplevede i årene omkring årtusindskiftet. 

Men mange arbejdsgivere er usikre på, hvad denne generation byder på. 

En undersøgelse blandt 501 chefer med ansvar for ansættelser har tidligere vist, at mange virksomheder er tilbageholdende med at ansætte den unge generation. 

Computerworld gør dig klogere

Men på Computerworlds konference bliver du klogere på de unge it-folk, og du får mulighed for at netværke med de it-studerende på KEA. Samtidig vil du møde talere som Kaare Danielsen, ejer og stifter af Danmarks største jobportal Jobindex, ledelsesekspert og forfatter Torben Wiese samt  Camilla Bennich, der er hr-ansvarlig hos it-konsulenthuset Axcess. 

Arrangementet er målrettet dig, der er hr-ansvarlig eller it-chef, og som har behov for at rekruttere kompetente it-medarbejdere. Dagen bliver afsluttet med en god frokost.

Konferencen finder sted den torsdag 22. maj 2014 fra klokken 9.00 til 13.30. 

Tilmeld dig og se det fulde program her. 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Bringer dine sikkerhedssiloer data og systemer i fare?
Individuelle sikkerhedsservices til hvert behov skaber store problemer og øger sårbarheden. Det er tid til at samle dem, få det fulde overblik og lukke hullerne i beskyttelsen.