Artikel top billede

(Foto: Mikkel William Nielsen)

Ny gratis konference: Sådan scorer din virksomhed fremtidens it-stjerner

Computerworld vil gøre dig klogere på den nye generation af it-folk.

Kampen om den bedste it-arbejdskraft er hård. Men fortvivl ikke. Det er en kamp, som du kan vinde. 

Det kræver blot, at du deltager i Computerworlds gratis konference "Sådan finder og fastholder du de bedste it-medarbejdere," der finder sted den 22. maj på KEA - Københavns Erhvervsakademi. 

Her vil vi hjælpe dig på vej til succes på rekrutteringsmarkedet ved at lære dig, hvordan du kan tiltrække og fastholde den nye generation af it-medarbejdere. 

Arbejsgivere er usikre på de unge

Fremtidens it-medarbejdere strømmer i disse år ud på arbejdsmarkedet og omtales ofte som "millenium-generationen". Den består af unge, som er opvokset med internettet og den digitale forandring, som vi oplevede i årene omkring årtusindskiftet. 

Men mange arbejdsgivere er usikre på, hvad denne generation byder på. 

En undersøgelse blandt 501 chefer med ansvar for ansættelser har tidligere vist, at mange virksomheder er tilbageholdende med at ansætte den unge generation. 

Computerworld gør dig klogere

Men på Computerworlds konference bliver du klogere på de unge it-folk, og du får mulighed for at netværke med de it-studerende på KEA. Samtidig vil du møde talere som Kaare Danielsen, ejer og stifter af Danmarks største jobportal Jobindex, ledelsesekspert og forfatter Torben Wiese samt  Camilla Bennich, der er hr-ansvarlig hos it-konsulenthuset Axcess. 

Arrangementet er målrettet dig, der er hr-ansvarlig eller it-chef, og som har behov for at rekruttere kompetente it-medarbejdere. Dagen bliver afsluttet med en god frokost.

Konferencen finder sted den torsdag 22. maj 2014 fra klokken 9.00 til 13.30. 

Tilmeld dig og se det fulde program her. 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere