Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Google lukker kritiske huller i Chrome - hent opdateringen nu

Google lapper tre alvorlige huller i Chrome. Også Microsoft har netop lappet sin browser, Internet Explorer.

Google har frigivet en ny opdatering til Chrome-browseren, der lukker tre kritiske sårbarheder.

USA's CERT-organisation har advaret om, at nogle af disse sårbarheder kan gøre det muligt for it-kriminelle at få kontrol med brugerens maskine.

Det skriver blandt andre Threatpost.

Samtidig indeholder Google-opdateringen også en løsning på Flash-problemer i Chrome, som en del brugere har været plaget af.

Google skriver selv om Chrome-opdateringen, at den nye Chrome-version også "reparerer et antal crashes og andre fejl" i browseren.

Hvis du vil sikre, at din Chrome-browser er opdateret til den seneste version, 34.0.1847.137, kan du i øverste højre hjørne vælge "Om Google Chrome."

Også Internet Explorer har på det seneste været plaget af flere alvorlige huller, som Microsoft har udsendt opdateringer for at lappe.

Læs også:

16 udvidelser der giver dig fuld kontrol over din browser

Alle dine browsere er blevet hacket sønder og sammen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere