Artikel top billede

Google lukker kritiske huller i Chrome - hent opdateringen nu

Google lapper tre alvorlige huller i Chrome. Også Microsoft har netop lappet sin browser, Internet Explorer.

Google har frigivet en ny opdatering til Chrome-browseren, der lukker tre kritiske sårbarheder.

USA's CERT-organisation har advaret om, at nogle af disse sårbarheder kan gøre det muligt for it-kriminelle at få kontrol med brugerens maskine.

Det skriver blandt andre Threatpost.

Samtidig indeholder Google-opdateringen også en løsning på Flash-problemer i Chrome, som en del brugere har været plaget af.

Google skriver selv om Chrome-opdateringen, at den nye Chrome-version også "reparerer et antal crashes og andre fejl" i browseren.

Hvis du vil sikre, at din Chrome-browser er opdateret til den seneste version, 34.0.1847.137, kan du i øverste højre hjørne vælge "Om Google Chrome."

Også Internet Explorer har på det seneste været plaget af flere alvorlige huller, som Microsoft har udsendt opdateringer for at lappe.

Læs også:

16 udvidelser der giver dig fuld kontrol over din browser

Alle dine browsere er blevet hacket sønder og sammen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere