Artikel top billede

Nokia-telefoner først med stor og ventet Windows Phone-opdatering

Nokias Lumia-telefoner får som de første Windows Phone 8.1-opdateringen.

Den længe ventede opdatering til Windows Phone kommer nu til Nokias Lumia-telefoner.

Opdateringerne ruller støt ud i denne uge - også til de danske Lumia-ejere - og det ser ud til, at næsten alle Windows Phone 8-modeller får opdateringen.

Opdateringen, som hos Nokia kaldes "Lumia Cyan", indeholder en lang række opdateringer, som blandt andet tæller en udvidet mulighed for at personliggøre livetiles, så de fylder mindre. Der kommer samtidig en længe ventet notifikationsbar, som Microsoft kalder Actioncenter i stedet.

Samtidig kommer der også en række opdateringer til Microsofts egne programmer såsom Internet Explorer 11, som er blevet en del hurtigere, og til kalender-appen, som skulle være væsentligt mere overskuelig.

Ingen Cortana til Danmark endnu

Til de amerikanske Lumia-brugere kommer Microsofts elektroniske assistent, Cortana, i opdateringen.

Cortana, som er en direkte konkurrent til Google's Google Now og Apples Siri, gættede blandt andet rigtigt på næsten alle fodboldkampe til VM, men der vil stadig gå en rum tid, før vi kommer til at høre Cortana tale dansk.

I stedet vil der komme en række andre features som understøttelse af Mircast, Bluetooth 4.0-understøttelse og en motions-app, som samler fitness-relaterede data om dig.

Vi har testet Nokias 930, som med Windows Phone 8.1 næsten fik omvendt en indædt iPhone-bruger. Læs mere her

Opdateringen sker fra i denne uge og over de kommende uger over hele verden. Du kan se hele listen over hvilke telefoner, som modtager en opdatering her.

Læs også: Microsoft: Derfor kommer Windows Phone ind i de danske virksomheder

Læs også: Så vild bliver Windows Phone 8.1

Læs også: Gartner spår kanonvækst for Windows Phone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere