Fra Apple til Netto: Dansk Supermarked hyrer digital direktør

Dansk Supermarked opruster på e-handel: Ansætter direktør, der har lang ledelseserfaring fra både Amazon og Apple.

Dansk Supermarked med langt over 1.000 butikker rundt om i Danmark har hyret Kenneth Nielsen hos Amazon, hvor han har siddet som direktør for it-gigantens Kindle Offline-afdeling i Storbritannien.

Kenneth Nielsen tiltræder hos Dansk Supermarked som Group Digital Director den 1. oktober, hvor han vil få ansvaret for koncernens e-commerce-forretningsområde.

Her vil han referere direkte til Dansk Supermarkeds direktør, Per Bank, som i en pressemeddelelse har følgende begrundelse for ansættelsen af Kenneth Nielsen:

"Kenneth kommer med stærk international erfaring med digitale kunder, multichannel, vækst og udvikling. De digitale platforme er blevet et centralt forretningsområde for Dansk Supermarked, og vi skal fortsætte den betydelige vækst, vi de seneste år har oplevet på dette felt."

Rutineret Apple-mand
Ud over stillingen hos Amazon, hvor han blev ansat i 2013, har Kenneth Nielsen siddet som Apple-regionsmanager med ansvar for æbleselskabets salg i blandt andet Østeuropa og i de baltiske lande.

Kenneth Nielsen har været Apples regionsmanager i Østeuropa siden 2009 og har forinden været Country manager for Apple siden 1996.

Nu bliver hans fremtidige arbejdsliv så koncentreret om e-handelsløsninger hos Dansk Supermarked, som ser store vækstmuligheder i det digitale salg i konkurrence med blandt andet Coops webshop og Nemlig.com.

"Der er fortsat store muligheder - også for at blive first mover på det danske online-marked, som er mere fragmenteret end i mange andre lande," siger Kenneth Nielsen i pressemeddelelsen.

"Dansk Supermarked har med sin multichannel-tilgang en unik position til at give kunderne endnu stærkere tilbud end i dag. Det er en så spændende udvikling at blive en del af, at jeg ikke tøvede med at takke ja, da muligheden bød sig," fortsætter den kommende Group Digital Director.

Samtidig med tiltrædelsen vil Dansk Supermarked forfremme e-commerce til et selvstændigt forretningsområde. I samme ombæring stopper koncernens CFO Chris Nicholas mod slutningen af året for at tiltræde en stilling i Australien.

Læs også: 
Coop er klar med nyt it-system til 38.000 ansatte
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Når du skal designe, udvikle og implementere dokumenter i Dynamics 365
I dette whitepaper får du et overblik over de forskellige muligheder, der findes, når du skal designe, udvikle og implementere eksterne ERP-dokumenter i Dynamics 365 for Finance and Operations. I dokumentet kan du blandt andet se en sammenligning mellem Lasernet og en række andre løsninger. Bag whitepaperet står Tabellae, der over de seneste ni år har arbejdet med mere end 500 ERP-projekter og som har stor indsigt i Lasernet Output Management-systemet fra Formpipe Software.