Artikel top billede

Microsoft efter data-analyse: Disse ting kommer til at hitte i 2015

Baseret på selskabets Bing-søge-teknologi bedyrer Microsoft at kunne forudse, hvad der kommer til at hitte i 2015. Hvem udgiver årets album? Hvad bliver årets mest populære mad? Hvilken film bliver den største succes? Hvad bliver moden. Få svarene her.

Microsoft har tidligere forsøgt at regne sig frem til vinderne af VM i fodbold ved at analysere massevis af tilgængelige data for de enkelte hold.

Det kan du læse mere om her: Fodbold-VM 2014: Computere har fundet vinderne

Selskabet anvender nu de samme teknologier til at regne sig frem til en række forskellige trends og successer i 2015.

Det sker med baggrund i data, som primært er blevet indsamlet via Microsofts søgemaskine Bing og dernæst analyseret og crushet i selskabets analyseværktøjer.

Microsoft forudser således, at sangerinden Beyoncés album 'Beyoncé' bliver Årets Album i 2015 på det amerikanske marked, mens Årets Sang her bliver 'Take me to church' af Hozier.

På film-området vil filmen 'Boyhood' blive en succes. Den vil ligeledes vinde en Golden Globe for årets bedste film, mens skuespilleren Julianne Moore ifølge beregningerne vil få en Golden Globe som bedste kvindelige hovedrolle-indehaver for sin rolle i filmen 'Still Alice.'

Bedste mandlige skuespiller bliver Michael Keaton.

Mad og mode

Microsoft har også indhentet massive mængder data ind fra hele verden inden for mad og mode.

Her tegner der sig forskellige trends for de forskellige verdensdele, hvor asiaterne eksempelvis er glade for Prada, mens vi i Europa især vil vende os i retning af mærker som Michael Kors, Chanel og Louis Vuitton.

Analysen viser desuden, at moden i Europa i 2015 vil være præget af pastel-farver, harem-bukser, rullekraver og blomster-mønstre.

På mad-siden vil vi i Europa især være glade for pulled pork, kebab og hummus, mens man i Syd-amerika i stedet vil foretrække panini, ratatouille og hummus.

Amerikanerne? Ja, de vil gerne spuse hummus, falafel og baklava og forloren hare i 2015.

Når det gælder elektronik, vil det i Europa især blive smart og udbredt at anvende wearables. Men også såkaldte 'digital personal assistants' samt forskellige gadgets til hjemmet, bliver udbredte.

Nøjagtigt samme billede tegner sig for USA og de asiatiske lande, fremgår det.

I Europa vil vi i øvrigt foretrække Apple Watch fremfor Samsung Gear og Microsoft Band, kan man se.

Microsoft har også kigget på de rejsedestinationer, som vi især vil foretrække i 2015.

Europæerne vil især rejse til London, Paris, Edinburgh og New York, mens amerikanerne især vil købe flybilletter til London, Paris, Cancun (Mexico) og San José (Costa Rica).

Asiaterne vil gerne til Bali, Shanghai og Singapore, mens sydamerikanerne vil rejse til Buenos Aires, Rio de Janeiro, Sao Paulo og Kingston.

Du kan dykke ned i Microsofts forudsigelser her: Microsoft predictions 2015.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere