Fortalt til: Nicolai Devantier | Foto: Lars Jacobsen

Mennesker i IT

Udgivet 27. april 2015 kl. 15.30
Jeg er ikke den store vandhund, men jeg elsker min søn, og da han rigtig gerne ville prøve en af verdens vildeste vandrutchebaner på vores ferie i Dubai, så gik jeg naturligvis med.

Det var dog bestemt ikke lysten, der drev værket. Faktisk synes jeg, at det er noget af det værste, man kan fordrive tiden med, og jeg var ligeledes rystende nervøs for turen.

Men efter oplevelsen, der viste sig at være meget grænseoverskridende, gik det op for mig, at en oplevelse skal foregå i grænselandet for at gøre et alvorligt indtryk.

Det samme gør sig gældende, når det handler om at udvikle sin forretning. Hvis du bare gør det samme som de andre, så rykker du dig aldrig.

Ved at gøre noget nyt i det digitale univers kan du tilbyde dine kunder noget uventet og noget, der er specialiseret og målrettet mod brugeren.

Du kan tilbyde nye services, mens dem der kopierer de andre, bare gentager sig selv og gætter på, hvad kunderne vil have.

Det handler om at bryde grænserne, og få inspiration fra mange kanter.

Her gik det op for mig, at i forretningen er viden service, mens gætteri og kopi bare er spam.
Dietmar Dahmen, ekspert i digital forretningsudvikling og markedsføring, keynote-taler på Computerworld Summit 2015.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.