Artikel top billede

Symantec advarer mod Microsofts nye Edge: Bør ikke være din standard-browser endnu

Microsofts Edge-browser møder nu modstand fra Norton Antivirus, der advarer imod, at man har Edge som sin standard-browser på nuværende tidspunkt.

Microsofts Edge-browser, der erstatter den aldrende Internet Explorer, er en af grundpillerne i det nye Windows 10 og Microsofts bud på, hvordan web-browsing kan ske sikkert og hurtigt.

Men selvom Edge længe har været mere eller mindre flyveklar - og indeholder en række spændende og brugbare funktioner fra fødslen - mangler browseren en vigtig ting i den første udgave, der kommer sammen med Windows 10 i denne uge: Muligheden for at tilføje udvidelser/extensions.

Netop derfor bør man ikke have Edge-browseren som sin standard-browser endnu, lyder det i en advarsel fra Symantecs Norton Antivirus til brugerne.

Det skriver skriver Winbeta.org, der også bringer et screenshot af advarslen fra Symantec.

Den indeholder beskeden:

"Edge er din standard-browser og tilbyder endnu ikke udvidelser. Norton-udvidelser beskytter dig mod phishing og andre risikable sider. Klik på næste for at ændre din standard-browser til en understøttet browser, så du er beskyttet, når du surfer på nettet," lyder det i beskeden.

Ifølge Winbeta er Microsoft på vej med understøttelse af udvidelser til Edge, men det er ikke klar til denne uges store frigivelse af Windows 10, hvor Edge også er med i softwarepakken.

Du kan læse mere om Edge her:

Microsoft lover: Edge er dobbelt så hurtig som Chrome

Prøvekørt: Sådan fungerer Microsofts nye Edge-browser

Nye detaljer om Edge: Sådan skal browseren holde styr på dit digitale liv

Microsofts nye Spartan-browser: Derfor er motoren så speciel

Video afslører interessant funktion i Microsofts nye Spartan-browser

Internet Explorer er død - og det er nok bedst for alle parter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere