Artikel top billede

Symantec advarer mod Microsofts nye Edge: Bør ikke være din standard-browser endnu

Microsofts Edge-browser møder nu modstand fra Norton Antivirus, der advarer imod, at man har Edge som sin standard-browser på nuværende tidspunkt.

Microsofts Edge-browser, der erstatter den aldrende Internet Explorer, er en af grundpillerne i det nye Windows 10 og Microsofts bud på, hvordan web-browsing kan ske sikkert og hurtigt.

Men selvom Edge længe har været mere eller mindre flyveklar - og indeholder en række spændende og brugbare funktioner fra fødslen - mangler browseren en vigtig ting i den første udgave, der kommer sammen med Windows 10 i denne uge: Muligheden for at tilføje udvidelser/extensions.

Netop derfor bør man ikke have Edge-browseren som sin standard-browser endnu, lyder det i en advarsel fra Symantecs Norton Antivirus til brugerne.

Det skriver skriver Winbeta.org, der også bringer et screenshot af advarslen fra Symantec.

Den indeholder beskeden:

"Edge er din standard-browser og tilbyder endnu ikke udvidelser. Norton-udvidelser beskytter dig mod phishing og andre risikable sider. Klik på næste for at ændre din standard-browser til en understøttet browser, så du er beskyttet, når du surfer på nettet," lyder det i beskeden.

Ifølge Winbeta er Microsoft på vej med understøttelse af udvidelser til Edge, men det er ikke klar til denne uges store frigivelse af Windows 10, hvor Edge også er med i softwarepakken.

Du kan læse mere om Edge her:

Microsoft lover: Edge er dobbelt så hurtig som Chrome

Prøvekørt: Sådan fungerer Microsofts nye Edge-browser

Nye detaljer om Edge: Sådan skal browseren holde styr på dit digitale liv

Microsofts nye Spartan-browser: Derfor er motoren så speciel

Video afslører interessant funktion i Microsofts nye Spartan-browser

Internet Explorer er død - og det er nok bedst for alle parter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere