Artikel top billede

Nyt dansk teleselskab er nu live på nettet: Her er tidsplanen for Plenti

Planerne et nyt dansk tele- og underholdningsselskab ved navn Plenti bekræftes nu på webside, hvor den konkrete tidsplan også fremgår.

Planerne om et nyt dansk tele- og underholdningsselskab ved navn Plenti, som Computerworld kunne afsløre tirsdag, er ganske konkrete.

Hvor hjemmesiden www.plenti.dk tidligere på ugen endnu var uden indhold, så har stifterne af selskabet nu fået lagt en ganske utvetydig besked ud:

"Plenti lancerer Danmarks nye underholdnings­tjeneste!" lyder overskriften nu på plenti.dk.

Endnu mere interessant er det dog, at Plenti på websiden samtidig tæller ned til lanceringen, der finder sted om 64 dage.

"Vi giver dig en verden af indhold — vær med fra starten! Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og bliv en af de første til at høre om Plentis tjenester," lyder beskeden.

Læs også: Ny dansk priskrig i den danske telebranche: Derfor ender priskrige igen og igen med opkøb

De er to af de tunge drenge fra den danske telebranche, der står bag Plenti. Direktør og stifter er Peter Mægbæk, der i sin tid var medstifter og administrerende direktør i Fullrate, som TDC købte i 2009 i en kæmpehandel. Han har også været administrerende direktør i Viasat.

Den anden stifter - og bestyrelsesformand - er Morten Strunge, der stod bag teleselskabet Onfone, som TDC købte for omkring 300 millioner i 2011, og nu er stifter og direktør hos ebogstjenesten Mofibo.

Ønsker ikke at udtale sig

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra både Peter Mægbæk og Morten Strunge.

Peter Mægbæk takker for opmærksomheden men oplyser, at stifterne ikke ønsker at udtale sig om planerne med Plenti på nuværende tidspunkt.

Læs også: Ny dansk priskrig i den danske telebranche: Derfor ender priskrige igen og igen med opkøb

Det fremgår dog af de offentlige erhvervsregistre, at Plenti holder til på adressen Lygten 39 i København NV og blev stiftet den 2. september.

"Virksomhedens formål er etablering og drift af telekommunikationsvirksomhed, samt enhver anden aktivitet der efter bestyrelsens skøn står i forbindelse hermed," lyder formålet med Plenti ifølge BiQ.

Selskabskapitalen er i øjeblikket kun på på 1.750.000 kroner, men både Peter Mægbæk og Morten Strunge må formodes at have midlerne til at finansiere selskabets opstart og lønningerne til medarbejderne. 

Plenti har allerede har ansat flere medarbejdere - blandt andet en CIO - og samtidig søger selskabet nu kundekonsulenter i et offentligt jobopslag, hvor man blandt andet kan læse:

"Plenti er en nystartet virksomhed af nogle af branchens erfarne folk. Du skal sælge Danmarks nye underholdningstjeneste, hvor kunderne får adgang til masser af digitale tjenester og et mobilabonnement til én samlet stærk pris. Vi forventer at lancere Plenti i løbet af foråret - skal du være med?"

Læs også:

Ny dansk priskrig i den danske telebranche: Derfor ender priskrige igen og igen med opkøb




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere