Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Webhotel overtager hacker-ramt konkurrent

Domæneudbyderen og webhotellet Acomma overtager discount-konkurrenten D-Hosting, der på kort tid er blevet hacket tre gange. Opkøbet kommer, efter Acomma for nylig fusionerede med konkurrenterne Web-Sale og 2kweb. Det nye selskab står for driften af 100 servere og flere end 10.000 domæner.

Webhosting-selskaberne Acomma, Web-Sale og 2kweb fusionerede i begyndelsen af året og har som første handling overtaget den lille konkurrent D-Hosting, der i sidste uge blev hacket for tredje gang på kort tid.

De tre webhosting-selskaber er flyttet til Web-Sales lokaler i Glostrup, hvor de under navnet Acomma fremover vil drive 100 servere og flere end 10.000 domæner.

D-Hosting får lov til at fortsætte under eget navn og med de hidtidige discount-priser, mens resten af Acommas kunder bliver lagt sammen i en ny fælles prisstruktur.

- Det har kostet en del penge at fusionere, fordi vi var nødt til at sammensmelte alle kunderne, så rutinerne var ens. Men det tyder på, at det kan blive en rigtig god forretning, hvis vi griber det rigtigt an, fortæller forhandleransvarlig Lars-Bo Johansen.

Stordriftsfordele

Han udgør sammen med Palle Svendsen og Thomas Frederiksen ejerkredsen bag det nye Acomma. Selskabet har seks personer på lønningslisten og gør ellers udstrakt brug af freelancere til at stå for driften og den tekniske support.

Formålet med det nye selskab er først og fremmest at opnå en række stordriftsfordele, når der kun skal betales én husleje og administrationen lægges sammen.

Indtjeningen skal dels komme fra Acommas egne kunder, dels fra Acommas funktion som serverpark for en række konkurrenter. Kun 25 af de 100 servere i Glostrup er Acommas egne, mens resten tilhører selskaber, der lejer sig ind og så betaler for linjekapacitet ud af huset.

Opkøber faldne konkurrenter

Opkøbte D-Hosting har hidtil haft fire servere stående hos Acomma. Opkøbet af selskabet, der har satset på meget lave priser, skal bane vejen for yderligere vækst gennem opkøb af webhosting-selskaber, der bukker under i den hårde konkurrence.

- Opkøb er et klart led i vores strategi og giver mulighed for at skabe en større kundevolumen end gennem traditionel markedsføring. Jeg tror, der er mange, som har givet webhosting et forsøg, men ikke har været i stand til at drive en lønsom forretning, og det er interessant for os at få fat i dem, siger Thomas Frederiksen, en af de tre partnere i Acomma.

Endelig har Acomma udviklet produktet DNS Administration, der hjælper firmaer med at holde styr på deres domænenavne. Produktet er ment som en billig konkurrent til Speednames, og blandt kunderne er i dag flere mellemstore selskaber.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere