Fortalt til: Mads Elkær

Mennesker i IT

Udgivet 7. november 2016 kl. 09.03
Da jeg lige var startet i virksomhedens test-laboratorium, fik jeg med det samme et it-projekt med en teknologi, som jeg personligt følte meget stærkt for.

Jeg gik i gang med opgaven med masser af energi, fordi jeg som ny medarbejder virkelig ville have, at det blev en succes hele vejen til mållinjen.

Efter ni måneder kunne vi se, at det aldrig ville lykkes at få projektet gennemført, og jeg måtte trække stikket og aflyse det hele.

Vi var selvfølgelig ret skuffede over det, og vi måtte erkende, at det ikke var den rette teknologi for hverken os eller kunden. 

Beslutningen om at lukke projektet blev taget på intuition og rationelle argumenter, og alligevel er første fejl meget skræmmende. Man skal jo fortælle medarbejderne, at deres indsats i ni måneder ikke kan bruges til noget, og man skal ud til kunden og teknologipartneren og gøre det samme.

Men så længe argumenterne er på plads, og man trækker stikket til et projekt, så er der jo bare at fortælle alle sandheden og komme videre.

At vi har udrustet vores IFS Labs med license to fail betyder, at vi kan starte flere eksperimentelle og kreative projekter og dermed øge chancen for flere innovative og unikke løsninger.

Konklusionen er derfor, at du må mislykkes engang imellem for at skabe den store succes."
Bas de Vos, direktør for IFS Labs.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få overblikket: Her er Gartners vurdering af 16 førende CRM-leverandører
Den teknologiske udvikling skaber pt. en massiv omstilling inden for kundeservice. Samtidig muliggør teknologien også en konsolidering, som igen stiller nye krav til moderne CRM-systemer. Især kunstig intelligens og muligheden for digitale kanaler står højt på kundernes liste. I dette whitepaper kan du derfor læse om analysevirksomheden Gartners research af 16 leverandører inden for CRM og dermed få et overblik over det stadigt mere komplekse landskab.