Facebook har læst vores statusopdateringer: Her er de 10 hotteste emner i 2016

Facebook har indsamlet sine mere end 1,7 milliarder aktive brugeres statusopdateringer og støbt en top 10-liste sammen over de mest populære Facebook-opdateringer i 2016.

Politik, sport og døde superstjerner.

Sådan kan de 10 mest populære emner på verdens største sociale medie Facebook opsummeres, efter mediet har registreret, hvordan Facebook-folket har statusopdateret i løbet af 2016.

Dette års topscorer blandt statusopdateringerne er det amerikanske præsidentvalg, som også i 2015 var det allerhotteste emne på Facebook i 2015.

Måske noget mere overraskende på vores breddegrader var borgmester- og byrådsvalg i Brasilien det andet mest omtalte emne på Facebook i 2016, mens mobilspillet Pokémon Go napper tredjepladsen.

De populære posteringer
Facebook forklarer, at resultaterne er indsamlet fra statusopdateringer mellem 1. januar og 27. november.

Herefter er de milliardvis af opdateringer blevet analyseret, talt sammen og anonymiseret, så vi kan se en samlet oversigt over, hvad der rørte sig mest på Facebook i årets løb.

Her er top 10-listen over de mest populære emner på Facebook i 2016:

1. Det amerikanske præsident-valg.

2: Brasiliansk politik.

3: Pokémon Go.

4. Black Lives Matter.

5. Rodrigo Duterte og det filippinske præsidentvalg.

6. De Olympiske Lege.

7. Brexit.

8. Super Bowl.

9. David Bowie.


10. Muhammad Ali.

De mest delte videoer
Facebook har også for første gang indsamlet information om de videoer, som det sociale medies omkring 1,7 milliarder aktive brugere har delt i årets løb.

Video-listen ser således ud:

1. Candace Payne, Chewbacca Mom

2. Ted Yoder, Soundscapes

3. Buzzfeed, Countdown to the next presidential election

4. Atlanta Buzz, People are lining up to hug police officers in Dallas

5. NBC News, Election results

6. Under the Hood, Video of a truck completely carved out of wood

7. Viral Thread, Population count from US to CA

8. CNN, Election results on Empire State building

9. Dena Blizzard, Pokemon Go for moms "Chardonnay Go"

10. Super Deluxe, Election map

Læs også, hvad det populære indhold var på Android-telefonerne i det forgangne år: Her er det mest populære indhold til din Android-telefon i 2016
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

26. februar 2021 | Læs mere


AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Faxe Kommune prøver igen efter to kuldsejlede forsøg: Sender ERP-udbud i markedet for tredje gang
Efter at Faxe Kommune fornylig endnu engang måtte trække stort ERP-udbud tilbage, forsøger kommunen sig nu igen.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.