Artikel top billede

Nu kan du hente iOS 10.3: Her er nyhederne

Apple udsender den seneste iOS-opdatering med nye funktioner til din iPhone og iPad. Også Mac-computere får en opdatering med ventet "night-mode".

Apple har netop frigivet den store iOS 10.3-opdatering til iPad og iPhone.

Blandt bug-fixes og andre mere eller mindre usynlige opdateringer finder du den nye funktion til at finde dine Apple AirPods, hvis de bliver væk.

Ud over at se den seneste gemte geografiske placering for dine AirPods, kan du også få de to høretelefoner til at spille en høj lyd, så du kan finde dem under sofahynden.

Også iOS i biler, CarPlay-funktionen, bliver opdateret med en længe ventet funktion, så du nu kan nemmere kan multitaske via nye app-ikoner for senest brugte apps.

iOS 10.3 bringer også forbedringer til Voice over Wi-Fi og en mere stabil brugeroplevelse i både Safari og Mail-appen.

Under de nye funktioner opdaterer Apple også din iPhones filsystem til, hvad Apple kalder APFS - (Apple File System). Før opdateringen benyttede din iPhone det 31-årige gamle filsystem HFS.

Ud over en hurtigere opstart fra sluttet tilstand, burde skiftet til det nye filsystem dog ikke have den store effekt for dig som forbruger.

MacOS får aften-funktion

Apples Mac-computere får også en opdatering i disse dage til version 10.12.4.

I den nye version kan du indstille din computer til automatisk at aktivere Night Mode (aftentilstand), hvor skærmlyset justeres til at udsende knap så meget blåt lys og gør farverne varmere. Det blå lys kan være med til at give dig søvnproblemer.

Night Mode er en funktion, som allerede findes i både iPhones og iPads, og har du tendens til at sidde i et mørkt rum med din iPad, iPhone eller Mac, så er funktionen kærkommen.

Også Mail-appen får rettet bugs, ligesom der bliver rettet flere fejl relateret til PDF-visning i Billedfremviser.

Læs også: Apple ikke i tvivl: Ny iOS-opdatering løser alvorligt iPhone-problem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere