Artikel top billede

Nu kan du hente iOS 10.3: Her er nyhederne

Apple udsender den seneste iOS-opdatering med nye funktioner til din iPhone og iPad. Også Mac-computere får en opdatering med ventet "night-mode".

Apple har netop frigivet den store iOS 10.3-opdatering til iPad og iPhone.

Blandt bug-fixes og andre mere eller mindre usynlige opdateringer finder du den nye funktion til at finde dine Apple AirPods, hvis de bliver væk.

Ud over at se den seneste gemte geografiske placering for dine AirPods, kan du også få de to høretelefoner til at spille en høj lyd, så du kan finde dem under sofahynden.

Også iOS i biler, CarPlay-funktionen, bliver opdateret med en længe ventet funktion, så du nu kan nemmere kan multitaske via nye app-ikoner for senest brugte apps.

iOS 10.3 bringer også forbedringer til Voice over Wi-Fi og en mere stabil brugeroplevelse i både Safari og Mail-appen.

Under de nye funktioner opdaterer Apple også din iPhones filsystem til, hvad Apple kalder APFS - (Apple File System). Før opdateringen benyttede din iPhone det 31-årige gamle filsystem HFS.

Ud over en hurtigere opstart fra sluttet tilstand, burde skiftet til det nye filsystem dog ikke have den store effekt for dig som forbruger.

MacOS får aften-funktion

Apples Mac-computere får også en opdatering i disse dage til version 10.12.4.

I den nye version kan du indstille din computer til automatisk at aktivere Night Mode (aftentilstand), hvor skærmlyset justeres til at udsende knap så meget blåt lys og gør farverne varmere. Det blå lys kan være med til at give dig søvnproblemer.

Night Mode er en funktion, som allerede findes i både iPhones og iPads, og har du tendens til at sidde i et mørkt rum med din iPad, iPhone eller Mac, så er funktionen kærkommen.

Også Mail-appen får rettet bugs, ligesom der bliver rettet flere fejl relateret til PDF-visning i Billedfremviser.

Læs også: Apple ikke i tvivl: Ny iOS-opdatering løser alvorligt iPhone-problem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere