Artikel top billede

Nu kan du hente iOS 10.3: Her er nyhederne

Apple udsender den seneste iOS-opdatering med nye funktioner til din iPhone og iPad. Også Mac-computere får en opdatering med ventet "night-mode".

Apple har netop frigivet den store iOS 10.3-opdatering til iPad og iPhone.

Blandt bug-fixes og andre mere eller mindre usynlige opdateringer finder du den nye funktion til at finde dine Apple AirPods, hvis de bliver væk.

Ud over at se den seneste gemte geografiske placering for dine AirPods, kan du også få de to høretelefoner til at spille en høj lyd, så du kan finde dem under sofahynden.

Også iOS i biler, CarPlay-funktionen, bliver opdateret med en længe ventet funktion, så du nu kan nemmere kan multitaske via nye app-ikoner for senest brugte apps.

iOS 10.3 bringer også forbedringer til Voice over Wi-Fi og en mere stabil brugeroplevelse i både Safari og Mail-appen.

Under de nye funktioner opdaterer Apple også din iPhones filsystem til, hvad Apple kalder APFS - (Apple File System). Før opdateringen benyttede din iPhone det 31-årige gamle filsystem HFS.

Ud over en hurtigere opstart fra sluttet tilstand, burde skiftet til det nye filsystem dog ikke have den store effekt for dig som forbruger.

MacOS får aften-funktion

Apples Mac-computere får også en opdatering i disse dage til version 10.12.4.

I den nye version kan du indstille din computer til automatisk at aktivere Night Mode (aftentilstand), hvor skærmlyset justeres til at udsende knap så meget blåt lys og gør farverne varmere. Det blå lys kan være med til at give dig søvnproblemer.

Night Mode er en funktion, som allerede findes i både iPhones og iPads, og har du tendens til at sidde i et mørkt rum med din iPad, iPhone eller Mac, så er funktionen kærkommen.

Også Mail-appen får rettet bugs, ligesom der bliver rettet flere fejl relateret til PDF-visning i Billedfremviser.

Læs også: Apple ikke i tvivl: Ny iOS-opdatering løser alvorligt iPhone-problem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.