Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Office 365-bekymring: Løsningen er nu så komplet at Microsoft-partnere får alvorlige problemer

Microsofts Office 365 er efterhånden så komplet en løsning, at mange it-virksomheder, der tidligere har baseret deres forretning på netop Office 365, kan få store problemer.

En række it-virksomheder, der har baseret deres forretning på Microsofts Office 365, får alvorlige udfordringer, hvis Microsoft bliver ved med at eliminere de mangler, der er og tidligere har været i Office 365.

Sådan lyder budskabet fra Tony Pepper, der er administrerende direktør og medstifter i virksomheden Egress, i det britiske medie Computing.

“Man skal passe på, for ellers udvikler Microsoft tre eller fire gange det, man allerede har - og det behøver ikke at være en hel masse mere - og pludselig forsvinder mulighederne for en masse startups."

"Microsoft har virkelig gjort en stor indsats over de seneste fem år,” siger Tony Pepper til Computing.

Cloud-satsningen har længe bekymret partnere

Frygten for hvad Office 365 og Microsofts mange andre cloud-satsninger ville komme til at betyde for partnerne, eksisterede allerede i 2011, da it-giganten for alvor tog hul på en ny epoke i virksomhedens historie og meddelte, at man ville gå 'all in' med cloud computing.

Det viste sig dog, at der stadig var masser af muligheder for at drive en forretning med fokus på at levere løsninger til og implementering af blandt andet Office 365.

Skal man tro opråbet i Computing, nærmer vi os dog nu et stadie i udviklingen af Office 365, hvor en del mindre it-virksomheder og startups risikerer at få alvorlige udfordringer.

Det skyldes ganske enkelt, at Microsoft selv er blevet så dygtig til at løse de problemer og mangler, der tidligere eksisterede i Office 365, hvor en tredjepartsleverandør så kunne komme på banen med eksempelvis et smart værktøj, der kunne hjælpe brugeren med det konkrete problem.

“Men Microsoft har virkelig sat fokus på det nu og gør en masse ting. Traditionelt ville du så følge op med at sige: Ja, men Microsoft gør det ikke ret godt. Men det er ikke længere tilfældet. I dag gør de en masse ting, og de gør det godt,” udtaler Tony Pepper fra Egress om Microsofts egne udviklere inden for Office 365.

Han siger samtidig, at det ikke bare handler om applikationer, for Microsoft er også begyndt at satse langt mere på lokale datacentre i eksempelvis Storbritannien, hvilket så giver udfordringer for de lokale hosting-virksomheder.

Læs også:

Microsoft åbner nye datacentre i England til Azure og Office 365 - det skal de bruges til

Fem vilde år med Office 365: Derfor er Microsofts fremmarch slet ikke toppet endnu

Microsoft løfter sløret for 'Microsoft 365': "Vi står over for hidtil usete muligheder"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere